reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

EVE a sproboj cos z tym zrobic, ja proboje WD40 jutro moze cos pomoze, troche cos tam kola skrzypialy(albo moja schiza) i przestaly jak popsikalam;-)
wiesz ja wsumie na samym poczatku tez sie zalama quinny spodziewalam sie czego" innego" ale teraz juz sie przyzwyczailam i jest wszytko OK:-)

Kochama ten wozek... jak na razie to nie mysle o kupnie innego skoro ten jest fajny;-) szkoda kasy:nerd:

reklama
napewno wykorzystam WD40, poszedł już w ruch, bo mi się przednie koło blokowało, ale już jest oki :)

Mój M też tak twierdzi, a ja staram się znaleźć jego dobre strony :-) Z pewnością ma takich wiele.

oj dobrych stron to ona ma duzo i to jest +:tak:
wogole ja to jestem naprawde zacofana hahahaha:-D 3 dni temu odgrylam ze budka w godoli sie bokuje:-D:-D:-D i ze jest łądnie stywna i sie nie marszczy.... a jak sie zablokowala to potem myslam ze sie zablokowla na amen:-D:-D i juz bede tak na stale... buhahhaa

Sofik, co do budki to też bym zyła w błogiej nieświadomości gdyby nie mój znajomy, który zaczął sie moim wózkiem bawić i to odkrył :-D:-D:-D
Ciekawa jestem czym nas jeszcze ten wózek zaskoczy??

jezdzi sie do bani jak dziecko jest ciezsze, tez o tym pisalam, a moj maz nawet juz nie chce patrzec w strone tego wozka :( a zreszta...przypomnijcie sobie moje recenzje z watku buzzowego...nie mowcie ze nie ostrzegalam!

Sofik, co do budki to też bym zyła w błogiej nieświadomości gdyby nie mój znajomy, który zaczął sie moim wózkiem bawić i to odkrył :-D:-D:-D
Ciekawa jestem czym nas jeszcze ten wózek zaskoczy??

ja to sie wkurzylam i mowie kurde dlatego a cholerna buda takapomarszczona naciaglam i ona mi tak zaskoczyla i potem sie zlozyc nie chciala:-D:-D:-D

Pawimi zobaczymy jak z tym ciezarem, a moze 4 kolowego sie bedzie lepiej prowadzic;-)

u mnie na osiedlu tzry buzzy 4 kolowe jezdza:-) jak to fajnie wyglada jak sie spotyka takiego samewgo buzzza;-)

reklama
no skrzypienia nie zlikwiduje przez to ze zamontuje czwarte kolo :( ale sprobuje to terenowe kolo, moze lepiej sie z nim prowadzi...powiem w przyszlym tygoniu bo mialo przyjsc jutro ale u nas sie dlugi weekend zaczal...a jak ci sie moja pomaranczowa aria podoba z pegow i pluto? to co wklejalam wczoraj?

Do góry