reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Hej, a wy gdzie sie podziewacie??

Ja jeszcze 2 w1
wozek nadal w szafie :sorry2:
Kurcze za 3 dni mam urodziny, a planowalam urodzic przed 30stka :-D
Niech ta moja dziewuszka juz wychodzi z tego brzuszka :-D

Widzialam dzis w gazecie, ze wokslista Feel ma quinnniego :-):tak:

reklama
Mam takie pytanko czy wiecie coś dobrego lub złego na temat wózków Mutsy i fotelików Maxi Cosi?? I takie pytanko do dziewczyn ze śląska czy wiecie gdzie są jakieś sklepy w Katowicach lub Sosnowcu z fotelikami Maxi Cosi lub Recaro?? Z góry dzięki za odpowiedź:)

hej laseczki!!ale tu pusto!!
A ja chcialam sie pochwalic ze moja mala fasolka ma juz 7cm i lekarka mi lekko zasugerowala ze moze chlopiec byc:-)jestem happy:-)
y
Sofik jak Twoj buzz??wsio ok?

Pawimi kochana a jak Twoje czesci do buzza juz przyszly??jaka pogoda w usa??troche tesknie za stanami:-)

oj pusto pusto,mam nadzieje ze jak tata pojedzie bedea bardziej aktywna..

gie-oska super ze z fasolka wszytko OK i trzymma kciuki za chlopczytka... moje koleznce tez w 13tc powiedzial ze chlopiec i tak zostalo.;-)

Moj buzzz ok, jezdzi jak szalony, juz sie nie moge doczekac kiedy zamontuje spacerowke ;-)

jestem laseczki :) moj tatus odjezdza w sobote :((((( chlip, chlip, chlip....nie mam czasu na zagladanie bo duzo spraw do zalatwienia bylo. Moj tatus nie mial waznego paszportu polskiego, a poza tym zakupy, zakupy i jeszcze raz zakupy! O matko ile ja sie po sklepach objezdzilam przez te dwa tygodnie.Moniadan w koncu sie rozsyp i bedzie z glowy....czekamy na ogloszenia ze przyszlo na swiat male moniadaniontko :)))) Gieoska, tak sie martwilas a wszystko dobrze. Czekac tylko jak fasolka sie wykluje!

no z kalendarzyka wynika ze Emcia ma jeszcze 5 dni czasu to daj jej spokojnie dosiedziec w brzuszku u mamusi!

Niestety malej Emci sie nie spieszy, chyba na dobre utknęła w moim brzuszku :baffled:

Juz za chwileczke, juz za momencik :-) i bedziemy podziwiac kolejne dzieciatko.Ale fajnie bo nasze dzieci majja tyle ciotek :-D U nas pogoda dzis piekna.Zaraz wyruszam na spacerek :-)
Naftanalek foteilki maxi cosi polecamy wszystkie :-) bo chyba wszystkie prawie je posiadamy :-D A co do Mutsy to sie nie wypowiem, ale ktoras z kobitek miala mutsiaka.

Wczoraj Monia urodziła córke Emme;-)

gastone pisala posta a z 3 min Emma sie urodzila ;-) bo o 12:25 i wazy 3660g, jest slodka, mama czuje sie b.dobrze...

Ale tu cisza...

Monia juz nieldugo bedzie jedzic Joolem nareszcie sie doczekala
a ja sie nie mogew doczelac kiedy bede jezdzic spacerówka:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
SERDECZNE GRATULACJE!!!!
tak a propos Sofik to nie moge uwierzyc ze Filip ma juz dwa miechy!!! Kiedy to do jasnej ...zlecialo?
W sobote pozegnalam tatusia i bylo mi bardzooooo smutno, juz dzis lepiej, pierwszy raz nie gadalismy dzis na skypie, tak to codziennie po kilka razy. Naprawde jakos mi tak strasznie dziwne bylo ze on polecial :(

Do góry