reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
ale jak to?? On ma jedną rączkę i skłąda sie w parasolke??:blink:
Zazwyczaj te z dwiema rączkami składają sie w parasolkę...
A nie tak jak zwykłe wózki na płasko?
Eve a ile za niego zapłaciłas?
mnie odstrasza jeszcze jego waga 9,2.. bo przy Maclaren to juz znaczna róznica..

Rączka jest łamana i wózek składa się w parasolkę :tak:
Waga...hmmm ja widzę róznicę między buzzem a tym, dla mnie jest zadawalająca. Mnie kosztował 100 wi ecej niż na aukcji. Pojedz do sklepu, przymierz dziecko, może Ci się spodoba :tak:

hej laseczki!widze temat sie rozkrecil:-)

Witam,

Dawno mnie tu nie bylo, ale niestety cierpie na hroniczny brak czasu :(
Zamierzam sie na kupno nowego wozeczka , bo Buzz zaczyna sie ciezko prowadzic z Marcelkiem. Zastanawiam sie nad CYBEX CALISTO -- czy mozecie cos powiedziec na temat tego wozka :)

to jednak uzywasz nadal buzza nie sprzedalas go??

hej laseczki!widze temat sie rozkrecil:-)

to jednak uzywasz nadal buzza nie sprzedalas go??

Uzywam,uzywam. Bo caly czas szulam czegos ciekawego na zamiane. Maz kupil jakis srodek na bazie silikonu w " Mama i Ja " do smarowania wozkow i chwilowo przestal piszczec.

Jedyna "parasolka" jaka mi sie podobala to Cybex Calisto , ale dziewczyny odradzaja , i teraz to juz nie mam pomyslu jaki wozek kupic :-(

Widziałam go ostatnio na rynku we Wrocku, ale wrażenia na mnie nie zrobił, nie znam też żadnej opinii niestety na jego temat :-(

reklama
Spoko Pawimi nie zastrzelę cię :-) ja miałam pliko i dla mnie był ok, ale nie miałam porównania z innymi, może dla Emci kupię arię ;-)
Już nie mogę się doczekac jak ją do spacerówki włożę, jak tylko wrócimy do Irl to zaraz ją przymierzę :-D

Do góry