przepraszam nie wiedzialam ze jest taki watek
Prawie nA Samym dole , sprzedam , kupie itp.. tam napewno więcej osób przeczyta Twoje ogłoszenie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przepraszam nie wiedzialam ze jest taki watek
Ale pamietacie ze ja wszystko mam w planie wic zaczynam dokladnie za 1,5 miesiaca, no ikwasik foliwoy dokonca trza wybracgastone - my kciuki kciukami ale WY sie do roboty bierzcie!!!)))))))))))macie teraz chate jak trzeba to i warunki hmm... sa
![]()
Witam:-) kolezanka z innego forum poleciła mi wasze forumMoziecie mi powiedziec o czym tu rozmawiacie itp?? bo ja ciemna jestemv rasa
![]()
o wszystkim i o niczym;-) zaczelo sie o wozkach bo my tu wszystkie milosniczki dobrych wozeczkow a pozniej watek przeksztalcil sie w ploteczki starych forumowych e-kolezanekWitam:-) kolezanka z innego forum poleciła mi wasze forumMoziecie mi powiedziec o czym tu rozmawiacie itp?? bo ja ciemna jestemv rasa
![]()
Dziewczyny a co sądzicie o wózkach mutsy, wiem, że maja dobre opinie a czy któras miała może mutsy 4rider????
moja koleżanak właśnie sobie go kupiła i bardzo mi sie podoba i tez słyszałam że nie sa to wózki wadliwe, tak się cały czas zastanawiam czy nie sprzedać buzza i nie kupić mutsy, mój buzz ma juz ponad 1,5 roku nadal nim jeżdżę ale jak juz wczesniej pisałam to juz nie to co nowy lekko się rozklekotał a ja mieszkam na obrzezach miasta i duzo spaceruje tam gdzie nie zawsze jest chodnik więc taki 4rider zdałby egzamin widziałam na allegro duzo uzywanych w dobrym stanie i przystępnej cenie.Ja mam ten wózek .. fajne to ale jako gondola , potem jako spacerówka to ciężki klocek . Duża zreszta kobyła i nie w kazdy bagażnik wejdzie . Ja zmieniłam teraz na lekki . na szczęście miałam używany więc nie było mi szkoda , bo tak w sumie wózio drogawy . ładny jest tu się nie można przyczepić i jakościowo tez żadnych zastrzeżeń do tego wózka nie miałam .. mało wadliwe