reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

gie-oska niebieskie butelki są z takimi stateczkami małymi sliczne tez takie miałam!!! wogóle tommee tippee robi sliczne rzeczy, smoczki tez szczególnie te z nowej kolekcji.
mój buzz wystawiony znowu jest licytacja ciekawe czy mi sie uda go sprzedać?:rofl2:

reklama
jestem moje drogie baby :-) szkoda ze musialam juz przyjechac bo jeszcze dzis i jutro pol dnia no ale niestety, i tak droga ta impreza byla, hotel za prawie dwie stowki na dobe:szok: glpupie sniadanie w bufecie $30....nie mowiac o reszcie. Poza tym samej to tak nudno troche. Podgladalam was troche telefonem ale prawie nic nie pisalyscie.
Ciesze sie ze z moimi suwakami wszystko w porzadku bo ja nic przeciez nie zmienialam wiec sobie mysle fajnie tak pisac przez kilka miechow i suwaki miec na bakier a zadna mi tego nie powie:no:
Wlasnie sie dzis dowiedzialam chociaz to jeszcze nie jest pewne na 100% ze niby mam jechac na dwa szkolenia raz na dwa tygdonie do Pheonix w Arizonie a drugi raz tez na dwa tygodnie do Orlando na Florydzie:angry: matko kochana jesli to dojdzie do skutku to moj chlop zwariuje. Najgorzej to bedzie mial z rozworzeniem dzieciakow do szkoly, moze ktoregos zapomni???:szok:

wiec tak,

orbit baby przerobilo troszke swoj wozko-fotelik, dodali kolor czerwony (fajnie bo do tej pory byly szarobure), zaczeli cala linie ekologoczna, czyli oprocz jednej wersji gondolki ktora juz mieli teraz z tego co zrozumialam wszystko bedzie z organicznych materialow.

Peg Perego bedzie mialo nowy podwojny wozeczek.
Fisher Price to juz wogole przeszlo samych siebie i bedzie cala masa nowych produktow.

Bumbleride wypuszcza nowy wozeczek - zaledwie 6 kg wagi i nazywac sie bedzie Flite.

Hotslings zaczyna produkcje jednorozmiarowych nosidelek ( do tej pory byly podzialy na rozne rozmiary co czesto bylo klopotliwe np. ja mialam problem dopasowac odpowiednie nosidelo)

Petunia Picklebottom wprowadza nowe wzory i takze oprocz toreb zaczyna robic luksusowe nosidla.

mamy tez Bugaboo z czarnym stelazem.

Zdjec mam cala mase ale musze sformatowac bo mam strasznie wielkie :)
Przez weekend moze wkleje.

hej laseczki - moze odrazu zaczne od pawimi BARDZO BARDZO BARDZO przepraszam ze sie nie odzywalam kubeczek dotarl w ten sam dzien co pisalam ze zmartwiona jestem ze go nie ma , oczywiscie awizo zapodzialo sie a kubeczek lezal od 3 dni na poczcie :crazy: pasuje mi idealnie wygoda na letnich spacerkach nie stej ziemi :-)

Sofik, ty szczuplacho ;-)
A wogóle to już mam deprechę, bo wy po ciąży już takie szczupłe :-:)-:)-( Ja niestety nie mogę schudnąć, z resztą nigdy do szczupłych nie należałam :-( Chyba w końcu muszę zacząć na swojej trampolinie skakać :ninja2: bo tak to ja nigdy nie schudnę

Pawimi, u mnie twoje suwaki są rozjechane obok siebie, ale to dopiero od kilku dni, wcześniej było ok.

Goska cierpliwosci :)))) o buzzie ci pozniej powiem natomiast ciag dalszy relacji bo wczoraj nie mialam czasu :)
mamy nowy wozek Quinny pt. Quinny Senz ktory jest nastepca buzza, podobnie jak buzz jest kompatybilny z gondolka dreami i fotelikiem maxi cosi, czterokolowy , stelaz ma odrobine mniej plastikowy wyglad niz buzza, sklada sie jedna reka po odrobinie treningu i jego cena ma byc okolo $400
Picasa Web Albums - pawimi455

Bugaboo Bee bedzie mialo nowa dostawke dla rodzenstwa, do tej pory nie mialy.
http://picasaweb.google.com/lh/phot...?authkey=Gv1sRgCIXcg5Swm9eGdA&feat=directlink
a takze nowe torby na pieluchy, nic specjalnego ale i tak lepsze od tych co byly

bedzie nowy maclaren zodiak czyli granatowy wozeczek w malutkie gwiazeczki i z poduszeczka z emblemowanym znakiem zodiaku haha
http://picasaweb.google.com/lh/phot...?authkey=Gv1sRgCIXcg5Swm9eGdA&feat=directlink

nowy orbit o ktorym wczoraj pisalam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry