reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

moj jonathan mial ponad 8 funtow ale ja wyzsza jestem od ciebie bo mam 5'6 wzrostu. Oliver mial 7.7 a Vincent 7 pounds. Za to teraz Olis najwyzszy w klasie jest tylko chudy jak szczapa. A moja mamusia mi zawsze mowila ze lepiej male dzieci rodzic :-) Chyba do konca zycia to zapamietam jak powtarzala podczas moich ciaz.

reklama
Dziewczynki podczytuję Was ale ala jakoś tak weny mi brak. Aduśkę mi w żłobku odparzyli, no i problem, a tyle razy mówiłam że mają stosowac pielucgy i masci które przyniosłam:-(

gie-oska
- ślicznie, dawaj fotki jak najczęściej:tak:

pawimi
- śliczne kolorki :tak:

Bidna Aduska..Udusic babska w przedzkolu, nagadac, a beda jak egarki chodzily.

Ania mowisz ty sie ustawiasz w kolejce po wyprawke hahaha noo to ja bede chyba nastepna. ahahahahahahahah

No a skoro mowicie o wadze urodzeniowej dzieciaczkow to ja jestem duza dziewczyna a Max mial tylko 5 pounds.Moje malenstwo kofane...

co wy z tymi "pounds" w kilogramach mi tu prosze pisać :-p
My dziś siedzimy w domu
we wtorek już moi rodzice będą :happy::happy::happy:

Jutro Eryk idzie poraz drugi do polskiej szkoły, a w niedziele odprawiamy urodziny 4 lata!!!

witajcie babeczki!!niestety tak zle sie czuje ze nie jestem w stanie poodpisywac na to co naskrobalyscie:-(musze ise polozyc!!
chcialam wam powiedziec ze juz nie wiem dla kogo wozeczek kupilam bo moja Majka tak sie niego czepila i ciagle chce w nim jezdzic..moj tatusko tez nie wytrzymal i poszli z Majka w buzzie na spacero do parku:-)nie powiem Maja zadowolona a tatusko stwoerdzil ze superasnie sie prowadzi ten wozio:-)pozniej dam zdjecia:-)milego dzionka!!

gie-oska trzymaj sie jeszcze troszki.Dobze ze Maja nie kazala sie wozic w godoli hahaha.No a jak wydobrzejesz czekamy na fotki.Apropo ja tez wsadza;am Maxa do buzza przy przeprowadzce . hihih miesci sie chlopak, a co! tym bardziej ze moja spacerowka ciut wieksza.

a mnie dzisiaj glowa boli, czuje sie do nieczego, to chyba ta pogoda. Ja jednak koszmarnie nie cierpie jesieni i zimy brrrrrr. Za chwile w depreche wpadne ze sie lato skonczylo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chlip, chlip...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry