reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
a mi ta ciąża tak szybko zleciała, że nawet nie wiem kiedy, i nadal tak szybko leci więc ja ją traktuję już jakby było PO wszystkim ;-) a tu torby nawet nie ma do szpitala ups :O

No chyba nie tak zaraz! Dla mnie to jeszcze mega dużo czasu - już bym chciała mieć 37 tydzień!:eek:

Zleci zanim się obejrzysz.

A to mój brzuchol z dzisiaj - 31 tydzień i 3 dzień, w za dużych troszku spodniach i dooopa wygląda jak szafa 3 drzwiowa, także proszę tylko na brzuch patrzeć:

31 tydzień, 3 dzień 11.04.2012.jpg

Snoopy- sliczny brzusio, taki okraglutki a jaka masz ladna skore ehhh pozazdroscic
Paulina- ja tam nie widze, zeby brzusio na dol szedl, w porownaniu do mojego to masz go pod samymi cyckami hehe fajniutki
BMR- ale zjawiskowo wygladasz w tym plaszczyku, do twarzy Ci w czerwonym, slicznie podkresla brzuszek
Mlodak- ups spojrzalam wszedzie :shocked2: i nie widze tej szafy.... sliczna kuleczke masz i jaki cyc :-)

Mlodak hehehe dupe jak szafa to mam ja:-D ledwo spodnie na nią wciągam:-D chyba że mówiesz o brzuszku bo w tej szafie najwiekszy Skarb się kryje;-)
BMR Śliczny brzuchal;-)
PaulinaMaria kurde ja to się na Ciebie napatrzeć nie mogę i na Twoja skorę również,zawsze boska:-)

reklama
Do góry