reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

P1070230.jpg 38 tygodni i 3 dzionki :-);-):tak:

reklama
Paulinko - cudny "słoneczny" brzusio!!!
I Ocean!!!!!!!!
Matko nawet sobie nie zdajesz sprawy, że podróż do Australii to marzenie mojego życia :tak: tak bardzo bym chciała tam pojechać... ach rozmarzyłam się.........

Rysica- dzia, ale nie martw sie Ty tez bedziesz seksi mamuska, kto wie moze po tej ciazy bedzie inaczej i uda sie szybciej zrzucic, i tak jak pisze Polaa wszystko w swoim czasie :tak:
Ninuszka- sliczna sesje, brzusio piekny
Polaa- jaki Ty masz maly ten brzuszek, moj przy Twoim jest OGROMNY, i tak urosl strasznie od kwietnia nawet nie wiem kiedy :eek:
Paulina- a u Was jeszcze tak cieplutko? brzusio zgrabniutki, nozki rowniez :tak:

120523_070631.jpga to ja w dzień porodu ;-) ciekawa jestem czy kiedyś jeszcze zatęsknię za brzuchem :-p puki co myślę
" nareszcie nie mam zgagi " heheh

Ojej, super te wasze brzuszki i jakie widoczki.... hmmm
Kamila ja z utesknieniem czekam wlasnie przede wszystkim az ta zgaga sie zakonczy....

reklama
Do góry