reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

Apropo golenia - K. jakąś godzinę temu właśnie mi pomagał w tej czynności. Już tym razem nie dałam rady sama bo jak tylko się przychylam to od razu dostaję po wnętrznościach i mnie zatyka. I jak K. zobaczył te moje "próby" to zaproponował pomoc, więc po co się męczyć.

Nie powiem aby mi się podobało, że sama tego nie robię tylko K., ale co począć - jutro wizyta u ginki.
Więc chłopak się wziął do roboty. Goli, wycina (myślałam że pęknę ze śmiechu bo mam pioruńskie łaskotki, ale jakoś poszło) i na koniec genialny tekst rzucił: "no zobacz sama czy już wszystko wygoliłem?" Więc mu równie bystro odpowiedziałam że gdybym mogła cokolwiek tam zobaczyć to nie był by mi potrzebny :-D.

reklama
to ja jeszcze dwie nówki wstawię :) Wrzucam dużo tych zdjęć bo teraz często sobie robię by mieć pamiątkę :)))
To z dzisiaj :))

Zobacz załącznik 459128
Zobacz załącznik 459129

Kamila - super wygladasz no a brzusio jest boski:tak:
Avo - tobie to tylko figury pozazdroscic mozna:tak: super

A to moj brzuchol :tak: 31tydz

Śliczne te Wasze brzucholki :-):-D ja jakoś przez ten remont nie mam kiedy zrobić zdjęcia :-:)szok:

reklama
Do góry