I
iiwka
Gość
Tak,masz rację.iiwka patrzac na diety suwak to twuj cel jest nadal nadwaga do twojego wzrostu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak,masz rację.iiwka patrzac na diety suwak to twuj cel jest nadal nadwaga do twojego wzrostu
tak powiedział!!!! no czy to moja wina? trzy lata po porodzie, miliony diet za mnąmam dwadzieścia kilo nadwagi (166 cm wzrostu i 79 kilo...), najpierw się odchudzalam po ciazy, roznymi sposobami, ale nie wiem... nie idzie. albo efekt jojo, albo przerywam. albo dieta okazuje się nie dla mnie (przy kopenhaskiej mdlałam z glodu, musiałam przerwać
). tabletki na odchudzanie, te wszytki slim fasty i inne - NIC!!! jeszcze łudziłam się że chociaż mogę być zadbana i efektownie się ubierać. i że wyglądam "apetycznie", to nie!! dowiaduje się, że mężowi jest przykro, że żony jego kolegów po pół roku od porodu wyglądają jak kiedys... wiem, że powinnam się za siebie wziac, ze można, ale… nie wychodzi. JAK SCHUDNĄĆ?? grrrrr... musiałam się wyzalic. a do meza się nie odzywam do jutra!
![]()
To byl cios ponizej pasa.
Powinien sie 100 razy zastanowic co mowi.
Jak by mi maz powiedzial taka rzecz, to nie odezwalabym sie do niego chyba przez rok.
hi hi mój tata w dniu ślibu swgo ważył 68 kg przy wzroście 179 cm i był fajnym szczupłym mężczyzną teraz wzrost o 3 cm mniej a waga o 25 kg więcej ale wmawia nam że wygląda tak samowitam. ja uważam, że nie powinien tak mówić bo nasi mężowie dokuczająnam z powodu naszej nadwagi a sami też po kilku latach związku posiadają sporej wielkości brzuszki ale tego oczywiście nie widzą i uważają, że wyglądają tak jak w dniu ślubu. chyba wszystkie się ze mną zgodzicie, prawda?![]()
Jeśli chce się schudnąć i na zawsze to wystarczą 3 godziny aerobiku w tygodniu i 45 min basenu, oraz zrezygnować z kolacji... efekt będzie trwały, a samopoczucie poprawi się niewiarygodnie... schudłam 20 kg w ciągu 1 roku.O, nie słyszałam o tym. A wiesz jakie to ceny maja byc?