Kasiurek1983 - może to mało pocieszające, ale jak za pierwszym razem powiedział, że wszystko z serduszkiem jest ok, to może teraz porostu sie pomylil, nie wyraznie widział. Trzeba na to liczyc i wierzyc , że własnie tak jest !!! Ja sie wyłaczyłam myslami wogóle do kolejnych badan i mowie sobie, ze przeciez jestw szystko dobrze!!! Pomaga , bo sie nie stresuje!
Co do badan to ja od razu zapisałam sie na powtórne usg - na 23.03 tak, zeby Lenka juz troche podrosła i diagnoza była pewniejsza. Na to usg ide do tego samego lekarza, bo był bardzo dokładny itd. Jednak dodatkowo też pójdę do innego lekarza - tak dla pewnosci!!! Po skierowanie na Echo serduszka ide dzis do swojego gin. prowadzacego. I mysle, że Medicover bedzie juz mi załatwiac miejsce i termin echa płodu. Oczywiscie dowiadywałam sie też po za Medicoverem , zeby szybciej zrobic te badania. Ale koszt mnie dobił . Echo serduszka płodu robione przez kardiologa - 450zł + usg pod kątem wady seduszka - 250zł . Z tego co sie dowiadywalam wazne jest, zeby echo serduszka robił kardiolog , a nie położna (jak robi połozna echo kosztuje troszke mniej).
Trzymaj sie i badz dzielna !!! Wszystko bedzie dobrze!!! Musimy w to wierzyc!!!