reklama
A
azik
Gość
agao, a jak z Twoim brzusiem, uspokoiło się?
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Buziaczki dla wszystkich Mam j Dzieciaczków!
Byłam dziś u gina, mam bardzo mocno napięty brzuch, rano nie mogłam wstać z łóżka. Dowlekłam się do pracy, potem pojechałam taksówką do lekarza.
Lekarz z mety dał mi L-4, mam lezeć, leżec i leżeć. Za tydzień mam kontrolę. Oby wszystko się uspokoiło!
Z dzieciątkiem wszystko ok, słyszałam serduszko, widziałam myszeczkę na usg! jak zwykle była ruchliwa.
Od jutra leżę i NIC NIE ROBIĘ.
Byłam dziś u gina, mam bardzo mocno napięty brzuch, rano nie mogłam wstać z łóżka. Dowlekłam się do pracy, potem pojechałam taksówką do lekarza.
Lekarz z mety dał mi L-4, mam lezeć, leżec i leżeć. Za tydzień mam kontrolę. Oby wszystko się uspokoiło!
Z dzieciątkiem wszystko ok, słyszałam serduszko, widziałam myszeczkę na usg! jak zwykle była ruchliwa.
Od jutra leżę i NIC NIE ROBIĘ.
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
byłam tak przestraszona, że zapomniałam o to zapytać
a we wtorek jedziemy do Cholewy, jego na pewno zapytam!
a we wtorek jedziemy do Cholewy, jego na pewno zapytam!
K
KingaP
Gość
a ja już zdążyłam zapytać Cię o usg
oby do wtorku!! leż, leż i jeszcze raz leż i wypoczywaj. Trzymaj się i nie martw się, bo dziecko czuje Twoje napiecie. Spokój Cię ocali
oby do wtorku!! leż, leż i jeszcze raz leż i wypoczywaj. Trzymaj się i nie martw się, bo dziecko czuje Twoje napiecie. Spokój Cię ocali
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ta, ono teraz odżyło, szaleje
żadnego napięcia nie czuje - trzymam rękę na brzuchu, a ono kopie zapamietale non stop od pół godziny ;D
K
KingaP
Gość
cieszy się, że już Ci dobrze 
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Właśnie wróciłam od gina, termin mam na 8 marca, mój synek waży 720 gram
. Poza tym szyjka bez zmian, mam się dalej oszczędzać. 
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ale duuuuuży Misiu!!!
super! oszczędzaj się anik, leż ile się da, potem już nam to nie będzie dane 
Podziel się: