Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam wielką prośbę do posiadaczek wózków Baby Design-możecie napisac cos wiecej o waszych wózkach,czy jesteście zadowolone z uzytkowania,czy wedlug was jest ciezki,czy łatwo sie składa itp.
Bardzo podoba mi sie model Husky,a ze od waszych rózni sie w zasadzie tapicerką i zimowym pakietem,to z checia poznam wasze zdanie.
Dziękuję!Ja mam baby design lupo comfort ale jeszcze nie użytkowałam na dworze, bo nie miałam szans. Kupowałam go między innymi bo ma solidna spacerówkę. Gondolę się wypina łatwo. Stelaż składa też w miarę fajnie, koła się szybko wypina no są pompowane takie jak lubię. Ma też fajny kosz na zakupy. Tyle mogę powiedzieć. Nie miałam jeszcze póki co okazji wnosić go na górę razem z dzieckiem. Waży cały koło 14 kg. Najlżejszy nie jest. Ale ja mieszkam na pierwszym piętrze.
My zdecydowaliśmy się na Silver Cross Pioneer. Przeczytałam bardzo dużo pozytywnych opinii na jego temat.
Plusy:
- duża gondola,
- duży kosz,
- zwrotne, porządne koła,
- bardzo łatwo się go składa.
Dokupiliśmy adaptery, bo nosidełko/fotelik mamy z Maxi Cosi Cabrio Fix.