Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
lucalew - króliczek i miś czekają otwarte w zakładce w przeglądarce pewnie sie niedługo wezmę za misia, zreszta mam w planie zrobić kilka misiów, a gdzies w miedzyczasie i króliczka Napewno będziecie na bieżąco
maartuszka - koniecznie bierz sie za szydełko póki bąbla nei ma na świecie a taki efekt.. hmm.. jak juz mówiłam szydełkuję od 2 miesiecy wiec szybko ogarniesz co i jak
Beatja mam do ciebie pytanir w sprawie storczyka.
Wyglada na to ze juz niedlugo opada z mojego ostatnie kwiaty. Co mam zrobic pozniej?
Obciac lodyge czy co?
I jak dalej pielegnowac zeby znowu cos wypuscil?
Cinamona zostaw badyl. Poczekaj aż zzolknie i wtedy obetnij. Z tego badyla może ci puści jeszcze kwiaty lub zrobi przedłużenie pędu. A pielęgnować tak jak zwykle:-) ja zalewam całą doniczke wodą na pol godziny raz w tygodniu. Ale u was inny klimat to może będziesz musiała częściej go podlewać. Patrz na korzenie. Jak sa srebrne to musisz podlac a jak zielone to jeszcze nie.