• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Podróż samolotem

Gosika

Zaciekawiona BB
Podróżowała któraś z Was samolotem z trzymiesiecznym dzieckiem? Lot trwa prawie 2 godziny. Jak to jest z zatykaniem uszu u tak małych? Czy kupowalyscie słuchawki wyciszające?

reklama
Rozwiązanie
Podrozowalam z 4 miesięcznym. Ani wtedy ani nigdy później moje dzieci nie miały żadnych problemów z uszami. Znosiły starty i ladowania znacznie lepiej niż ja i to bez skoczków lizaków czy cukierków.
Hej, ja podróżowałam z 8-tygodniowym, z UK do Polski i z powrotem czyli czas podobny. Nie było żadnego problemu, na start i wznoszenie i potem schodzenie i lądowanie trzymałam mu smoczek w buzi, żeby sobie ciumkal i wyrównał cisnienie. Poza tym przespał prawie cały lot. Żadnych słuchawek nie stosowałam.

Hej, ja podróżowałam z 8-tygodniowym, z UK do Polski i z powrotem czyli czas podobny. Nie było żadnego problemu, na start i wznoszenie i potem schodzenie i lądowanie trzymałam mu smoczek w buzi, żeby sobie ciumkal i wyrównał cisnienie. Poza tym przespał prawie cały lot. Żadnych słuchawek nie stosowałam.
A w samolocie miałaś jakieś siedzisko czy na kolanach trzymałas?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry