Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale akurat to nie ma nic do rzeczy, że sama go wybrałaś.A ja mojego posłucham, bo sama go wybierałam![]()
No zdaje się Owulacja napisała, że neonatolog to zaproponował. Więc może jednak Ty przeczytaj wszystkie posty.Nikt inny nie powiedzial o kupowaniu używanej.
Mojemu synowi poduszka pomogła.
Ale to było juz w odpowiedzi na Twój postNo zdaje się Owulacja napisała, że neonatolog to zaproponował. Więc może jednak Ty przeczytaj wszystkie posty.
Dobra, nieważne już. Napisałam tylko, że nie kupuje się używanych i tyle. A to czy ktoś o tym pisał czy nie to już najmniej ważne.Ale to było juz w odpowiedzi na Twój post![]()
Wiesz co, nie chce mi się dyskutowaćAle akurat to nie ma nic do rzeczy, że sama go wybrałaś.
Nam akurat zalecił fizjoterapeuta, z którym będziemy kontynuować terapięNam pediatra zaleciła taką poduszkę z dziurką i ja w gorącej wodzie kąpana zaraz zamówiłam. Po czym kilka dni później byłam u fizjo i stwierdziła, że córka jej nie potrzebuje. Wywaliłam ponad 200 zł w błoto, bo córka leżała na niej raptem kilka godzin. Myślałam, że to chociaż odsprzedam za 50 zł, a tu chyba rzeczywiście sie używek nie kupuje i lipa.
Dobrze że jasani ma porządną wiedzęNie każdy fizjo ma porządną wiedzę. To tak jak ze wszystkimi lekarzami. Nie zawsze warto ich słuchać.
Tak, dobrze zawsze wrzucić nic nie wnosząca do dyskusji dygresję. Jak ktoś nie ma nic mądrego do napisania to niech zamilczy. Skąd wiesz jaka ja mam wiedzę. Czym popartą, jakie wizyty i rozmowy są za mną. Post porażka.Dobrze że jasani ma porządną wiedzęco tam fizjo wiedzą o życiu
♀
![]()