Wiecie cooooo ,nie lubie Was 

wrzucilabym Wam fotki ale na imageshacku kaza sobie zrobic platny update , ch im w D 

musze pokombinowac jakby to inaczej zrobic .
Ale mialam dzien, jak Wam opowiem to padniecie.Mamy od soboty gosci  ,mojego szwagra zona z corka przyjechaly i poszlam dzis z nimi do  parku.Ta jak sie od****la to glowa szook   zolta bluzka, rozowe spodnie do kolana  no i kurva rozowe skarpetki do  pol lydki i klapki szare !!!! LOL x2 !!!Wstyd na miescie, no wszyscy sie  gapili i smiali z niej ale ona nie rozumiala, tylko mi bylo wstyd z nia  isc. Wieczorem mialam do dentysty na leczenie kanalowe. Mysle sobie  dostane znieczulenie i bedzie git.A gdzie tam    3 zastrzyki musialam dostac zanim byla w stanie sie dowiercic do  srodka i jeszcze jeden zastrzyk w sam srodek AAAUUUUUUaaaa potem juz  jakos szlo ale lezalam u niej na fotelu Uwaga 1,5 godziny   Przezylam. Potem jak wracalam taka wymeczona to przegapilam zjazd z  autostrady i jade i jade az patrze cos mi za dlugo trwa ta droga i jakas  inna, nie znam jej??? kurva patrze na ja wyladawalam na granicy  holendersko - belgijskiej .Tadam!!! I'm genius
P.S. Aga kurczak na ryzu wyszedl pycha, zjedlismy 2/3 blachy

oo udalo sie dodac ,patrzcie z czego schudlam