reklama
martucha020290
Fanka BB :)
Hini bardzo mi przykro.
Trzymaj sie kochana... :*
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Hini
(*) dla aniolka :-( nie poddawajcie sie i uwazaj na siebie jak sie uda zajsc w ciaze prosze! Caluje :*
(*) dla aniolka :-( nie poddawajcie sie i uwazaj na siebie jak sie uda zajsc w ciaze prosze! Caluje :*
Lukrecja_85
Fanka BB :)
Hini przykro mi ;-(
A ja dziewczyny wiem już wszystko i uciekam do majówek na razie. Miło mi tu było u Was, dziękuję za wszelkie mile slowa.
A ja dziewczyny wiem już wszystko i uciekam do majówek na razie. Miło mi tu było u Was, dziękuję za wszelkie mile slowa.
Po miesięcznym podłamaniu wracam na forum jako - CZERWCÓWKA
))
Witajcie dziewczyny, ja juz po testach ciążowych, ciągle pozytywnych i z dość spóźniającą się @
)
Proszę mnie tam wpisać do listy
Missiiss bardzo się ciesze że Ci się udało - ale niespodzianka dla mnie - gratuluje z całego serducha
))
Hini bardzo mi przykro - trzymaj się...
Zapomniałam - termin OF wyznaczył mi na 7 czerwca ale to z pewnoscia jeszcze się może zmienić
Witajcie dziewczyny, ja juz po testach ciążowych, ciągle pozytywnych i z dość spóźniającą się @
Proszę mnie tam wpisać do listy
Missiiss bardzo się ciesze że Ci się udało - ale niespodzianka dla mnie - gratuluje z całego serducha
Hini bardzo mi przykro - trzymaj się...
Zapomniałam - termin OF wyznaczył mi na 7 czerwca ale to z pewnoscia jeszcze się może zmienić
Ostatnia edycja:
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Archea
Kope lat
fajnie ze jestes haha :-) wpisze cie dzis albo jutro jak malz sie tabletem podzieli :-) ale super grayulacje :-) jak sie czujesz e ogole?:-)
Smile
A mierzysz tempke ? Albo poprostu idz na bete :-)&&&&&& :-)
Kope lat

Smile
A mierzysz tempke ? Albo poprostu idz na bete :-)&&&&&& :-)