Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia... To po prostu nie ten czas, ale będziemy próbować dalej, nie podłamuję się (chyba tylko dzięki mojemu facetowi), ale staram się uspokoić myśli i wiem, że będzie dobrze
Dziewczyny jakis zly dzien dzisiaj... ja dostalam plamien takiego kolory jak kawa z odrobiną mleka i zemdlalam :/ nie wiem co jest. Mam nadzieje ze wsystko ok. Jutro sie okaże...
Missiiss tak tak, dobrze mi to zrobiło bo za bardzo już fiksowałam w sierpniu mimo że to był 1 cykl, a tak teraz nawet nie myślałam o tym i się udało
Czuje się ogólnie dobrze - właściwie to nic specjalnego nie czuje, ale to się zgadza - tak jak w poprzedniej ciąży
A u Ciebie? Jak samopoczucie Kochana ?
Martucha trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze &&&& MamaAnia zachcianek u mnie narazie brak - ale moze to i dobrze bo ustabilizuje sobie swoją codzienna diete i jakoś postaram się ją teraz wzbogacić - oby nic takiego jak mówisz mnie nie chyciło )
Dzien dobry mysmy juz wstali moje robaki ostatnio sie lituja nad mama i daja pospac do 7 chyba czuja ze mama najechtniej przespalaby caly dzien
Smile jak sytuacja na froncie? Jakis tescik szykujesz?? zaciskam &&&
Archea witam i gratuluje spokojnej ciazy zycze
Martucha czekamy na pozytywne wiadomosci
My wczoraj mielismy niespodziewanych gosci urodzinowych a ze u nas o ciazy nie wie nikt to dostalo mi sie winko udawalam ze probuje po czym stwierdzilam, ze mi nie smakuje jak ja sie dzisiaj lub jutro wymigam
Lolcia dziękuję ) Kto ma te urodzinki, Ty ?
oj tak powiem Ci ze tez sie obawiam tych sytuacji zeby nikt przed wczesnie sie nie potrzebnie nie domyslil - z tym alkoholem tez tak myslalam udawac "że niby", ale mysle ze długo na tym nie pociągne
Dzisiaj mnie ładna bezsenna noc dopadła - od 3 nie śpie i za nic nie mogłam zasnac, co najgorsze dalej spac mi sie nie chce, tylko zebym w srodku dnia nie zaliczyła oparcia o cos miękkiego bo wiem i jak mój M. twierdzi że czasami myśli że wystarczy jakaś podpurka a jeśli mi się zachciewa spać to nie ma przebacz i w pół minuty mnie już nie ma na tym świecie - czasami myślałam że poudawam dla smiechu ze zasnelam i co? ... i momentalnie zasypialam.....
Archea moj starszy synek dzisiaj 4 urodzinki ma
Ze spaniem doskonale cie rozumie bo sama chodze spiaca ale nie mam jak sie kimnac bo dzieci nie dadza u was tez nikt jeszcze nie wie o kolejnym dzieciatku??
Kucze nie wiem dlaczego nie widac moich suwaczkow?? Sciagnelam sobie wlasnie appa na tableta i dalej nic
Córeczka tez nie daje - jednak jak gdzies jestesmy czy nawet wieczorami jak juz malutka pójdzie spać to oj bardzo ciezko mi wytrzymac
Mamy dzieciaczki w tym samym wieku - to STO LAT dla Solenizanta ) !!!! :-):-) Co by mu się wszystkie marzenia spełniły )
U Nas nikt jeszcze nie wie, czekamy do badania zeby tak razniej było ze zdjęciem do rozmowy podejsc, a wszystko wtedy ładnie czarno na białym
Nawet córeczka nie wie, bo niestety jak to dzieci w tym wieku ma bardzo długi język, ale cały czas czeka na tzw. "braciszka" bo wie ze w toku
Dziewczyny z gory przepraszam ze tylko o sobie aleee zobaczylam dwie kreseczki :-)
Troche blada ale widoczna i tak sie ciesze ze ahhhhh.
Az nie moge uwierzyc )