reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Nie ma za co :)) jak są dwie kreseczki to nic innego się nie liczy :-):-)
GRATULACJE Smile !! :-):-) nic tylko sie trzeba cieszyć :))
Jeśli masz taką ochote to możesz podesłać Nam zdjęcie :)

reklama
Smile dziekuje w imieniu synka :) nie wiem kiedy te 4 latka uciekly :) ja juz bylam u gina ale z emocji fotki nie wzielam a on jakos sam nie zaproponowal :( no nic kiedys dostane inna :D u nas starszego pytalam czy chcialby nowego dzidziusia i ze pewnie pomyslimy o takim :D tez wiecej nie mowie bo to gadula :) buziaki dla corci :)
Smile no wreszcie :) gratulacje :)

smile gratuluję, ja również jestem mamą 4 latka tylko z września, synek bardzo chce mieć rodzeństwo ale my czekamy z poinformowaniem do tak do 12 tyg. jak ten najgorszy dla mnie okres minie.

A moje metody na nie wzbudzanie podejrzeń że jestem w ciąży są następujące: na imprezy jeżdzę autem, a wiadomo kierowcy nie piją, na urodzinach dzieci nie piję, bo to urodziny dziecka a nie impreza dorosłych, palenie rzuciłam w pierwszym dniu jesienie (zresztą palę okazjonalnie), a słaba kawa jeszcze nikomu nie zaszkodziła - więc na to czasem sobie pozwalam, choć ja z reguły kawy nie pijam. Po 12 tyg. zamierzamy wszystkim powiedzieć, również w pracy.

MamaAnia dziekuje :) ja musialam sie bardzo w role czuc ale poprostu nie chce narazie nic mowiec bo tesciowa zaraz rozniesie wiesci :D
Inzagata kierowca byc nie moglam bo akurat do nas przyszli a u nas sie nie dzieli ze jak dziecinne urodziny to dorosli nie pija :D
Ja musze mlodszego uspic bo juz biedula :)

Mamaanni
W "edytuj swoja sygnature " jak wejdziesz na swoj profil to po lewej bedzie :-)

Moj Jasko tez w tym roku 4 konczy :-) musze jakis tort mu wymyslec :-) byl juz mc quin na 2 roczek. Na 3 bruno ze stacyjkowaa terazo_O hmmm

Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia... To po prostu nie ten czas, ale będziemy próbować dalej, nie podłamuję się (chyba tylko dzięki mojemu facetowi), ale staram się uspokoić myśli i wiem, że będzie dobrze :)

hini ja myślę,że tak musiało być..natura sama za nas decyduje. Odpocznij od myśli i zobaczysz, że następnym razem się uda;) trzymam kciuki i życzę powodzenia:*

Dziewczyny jakis zly dzien dzisiaj... ja dostalam plamien takiego kolory jak kawa z odrobiną mleka i zemdlalam :/ nie wiem co jest. Mam nadzieje ze wsystko ok. Jutro sie okaże... :(

i jak dziś? lepiej?
Dziewczyny z gory przepraszam ze tylko o sobie aleee zobaczylam dwie kreseczki :-)
Troche blada ale widoczna i tak sie ciesze ze ahhhhh.
Az nie moge uwierzyc ;))

gratuluję:) super, że się doczekałaś:)

inzagata ja w pierwszej ciąży czekałam do 12 tygodnia aż powiedziałam o ciąży a tym razem nie mogłam się powstrzymać i moje przyjaciółki już też wiedzą:)

Ja chyba już miewam zmienne nastroje;/ od wczoraj chodzę jakaś struta, smutna i chce mi się płakać z byle powodu.
Co do 4 latków też mam takiego szkraba w domu:) skończył 4 latka we wrześniu.
Weekend zapowiada się mi i synkowi w samotności bo mąż pojechał w trasę ale jutro żeby nie siedzieć w domu zabieram mamę i synka i jedziemy w gości do Szczecina.
miłego dnia*

missiiss w tym roku mały miał tort z Angry Birds i był zachwycony, ale on akurat jest na etapie tej gry więc miał mega niespodziankę.

Lolcia wszystkiego naj dla synka ;) moj w lutym bedzie mial juz 5 ;)

smile gratuluje ;)
Mississ u nas na 3. Byl spiderman :p na 2. prostokątny na jednym pietrze tory i tomek na drugim napis i świnka peppa, dinozaur barney czy jak mu tam i bob budowniczy :p wszystko sama kleiłam :D
Malgos bylam u gina. Dala mi duphaston i mam lezec. Fasolka mniejsza niz powinna byc bo ma 0.75cm i wychodzi 4w5d a z moich obliczen wychodzi 5w4d a z OM jeszcze lepiej bo 8w :-\

reklama
A to fasolcia :p

Załączniki

• 1412431727711.jpg
    1412431727711.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 61
Do góry