reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
hej i ja się witam :)

byłam na pobraniu krwi i zasłabłam ale dostałam bułkę ha ha ha ha :-D
tak to jest całkiem całkiem choć się martwię czy nie mam zapalenia pęcherza bo mnie boli przy sikaniu ....

co do zakupów to nie kupuję jeszcze bo i na co ? jak płci nie znam jeszcze :sorry:

trzymam &&& za wizyty i usg tyż !!!! :* :* :*

później wpadnę :*

a i do 8 grudnia mam l4 jupi :rofl2::-D

Dawno mnie nie było, a tutaj taka wiadomość.:-( Też nie wiedziałam, że coś takiego może się zdarzyć bezobjawowo, no i że nie można poznać przyczyn !!!!! @Kamcia, Smutno mi okropnie i współczuje z całego serca. I jak tu się nie denerwować, jak tyle rzeczy może pójść nie tak :baffled::baffled::baffled:

Kamcia- absolutnie nie wiem co powiedzieć....jakoś nie zdawałam sobie sprawy,że na tym etapie ciąży również coś takiego może się zadziać...Tulę...:*
Dziewczyny, które robiły już USG genetyczne, ile za nie płaciłyście? Bo my mamy płacić 220 zł...

Cześć

Truskawka my nic nie placimy ale sprawdzilam z ciekawosci ile w moim miescie w pl sie placi i wychodzi 120zl
Lolcia czekamy na wiesci po scanie :-)

Musze cos na obiad wymyslic bo jednak placki nie przejda ;)

Witam sie i ja przy śniadanku.

Ale dzis nakrzyczałam na tego mojego syna aż mi źle z tym było.Przypadkiem zajrzałam do jego ćwiczeń z religii a tam kilka stron nieodrobionych lekcji. I musiał na szybkości je odrobić - zajęło mu to godzinę. Fakt faktem to tylko religia ale liczy się sam fakt, że lekcje ma odrabiać i sam o tym pamiętać. Wściekłam się strasznie. Ech.... przesadziłam z nerwami i krztkiem i to sporo. Na szczęście przeszło mi i syna przeprosiłam. Powiedziałam, że ochrzan mu się należał ale nie krzyki. Przytuliliśmy się i jest ok. Ale wyrzuty sumienia nadal mnie męczą. Tym bardziej, że jak się wkurzyłam to brzuch mnie zabolał i powiedziałam, że młody ciągle mnie denerwuje skargami, uwagami, nie pilnuje lekcji i jak coś się stanie dziecku to będzie jego wina :/ Nie wiem co mnie poniosło. Na szczęście mam mądre dziecko, które mi oznajmiło, że sama się denerwuję i żebym się nie denerwowała. Przyznałam mu rację. Ech... czasem człek taki durny i obciąża dziecko niepotrzebnie wyrzutami sumienia i poczuciem winy. Powiedziałam, że to nie jego wina a tylko moja bo to ja się denerwuję i muszę się starać by tego nie robić ale on też musi się starać i robić co do niego należy. Jak tu nerwy wsadzić do konserwy jak wszędzie sytuacje wkurzające. Ja taki nerwus jestem i czasem na prawdę łatwo mnie wyprowadzić z równowagi byle pierdoła a teraz w ciąży to już w ogóle. Choć cały czas nad sobą pracuję. Młody też nerwus ale co się dziwić.

Biorę się za to sprzątanie w szafkach chociaż strasznie mi sie nie chce :)

Lolcia - Powodzenia na scanie

myszkajoasia- dobrze, że była bułka w zanadrzu :)

Kamcia wyrazy współczucia, ja też przechodziłam przez to we wrześniu:-(

lolcia - i jak po scanie????

ja też idę na 14 na usg - pierwsze - naprawdę się boję .....

reklama
Do góry