reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Malgos83 skąd ją to znam. Latem całe dnie na dworze. Czuje sie jak w więzieniu. Antek z jednego choroby w druga, kaszel i gile po pas. Mąż się dziwi czemu mam kiepski humor, a jaki mam mieć..

reklama
Koga super :)
Missis powodzenia :)
Normalnie wysiadlam przy Mikim. Zauwazyl plasterek po pobraniu krwi i pyta czy bolalo i czy bylam dzielna. To mu mowie, ze bylam dzielna tak jak on kiedys a ten z usmiechem, ze on dzielny nie byl bo plakal :D nosz i masz babo pochwal syna to ci prawde w oczy powie :D zato Kacpus mnie do szewskiej pasjii doprowadza. Tyle co ubralam Mikiemu nowe okulary a ten juz na nim siedzi i wciska blond lepetynke w podloge. Jak mam dwu latkowi wytlumaczyc, zeby przestal brata bic skoro zadne tlumaczenia i rozmowy nie skutkuja??

Kamcia - strasznie mi przykro
[*]

Myszkajoasia - trzymaj się tam i pisz jak coś się okaże. Trzymam kciuki.

Koga - mój mały człowieczek też ma 1,3 cm :) Takie malusie a cieszyyyy. Ja to się prawie poryczałam jak zobaczyłam maleństwo i serduszko.

koga - superaśnie! Mam nadzieję, że jutro zobaczę moją maliznę i serce jak dzwon :)

myszkajoasia - trzymam kciuki by wszystko było ok.

mississ - pisałaś o swoim ginku, ale myślałam, że może genetyczne robisz gdzie indziej.

Właśnie zjadłam prawie w całości makrelę wędzoną :-D Tak mi sie chciało... a jest wędzona na ciepło więc można. Palcami zjadłam prosto z worka. Mniam mniam.

Już się gotują pachną jak wciekle. Mi dziś pies rozniosł śmiecie po mieszkaniu wrrr ale się zdenerwowalam no i się nie lubimy dziś. A jak u Was ze tak powiem z dwójką ? U mnie masakracja....stary chodzi i się śmieje ze on zna sposób :p śliwki jabłka i inne nie pomagają kupiłam tez syrop lactulosum chyba tak się pisze, z ulotki wynika ze trzeba pić 30 ml dziennie kurde butelka na 4 dni a słodkie to okropnie fuj

Już się gotują pachną jak wciekle. Mi dziś pies rozniosł śmiecie po mieszkaniu wrrr ale się zdenerwowalam no i się nie lubimy dziś. A jak u Was ze tak powiem z dwójką ? U mnie masakracja....stary chodzi i się śmieje ze on zna sposób :p śliwki jabłka i inne nie pomagają kupiłam tez syrop lactulosum chyba tak się pisze, z ulotki wynika ze trzeba pić 30 ml dziennie kurde butelka na 4 dni a słodkie to okropnie fuj

No u mnie idzie jakoś ale zanim się wypróżnię to mam mega pierdziawkę. Mi pomaga: jedzenie suszonych śliwek, świeżych i soczystych jabłek i picie dużej ilości wody. Oczywiście do tego dużo błonnika (pieczywo pełnoziarniste, musli, zboża, bakalie) + maslanka, kefir, jogurt

reklama
Zosia mmm makrela jeju jaka ja mam ochote na rybki ale caly czas na łososia wędzonego ale powstrzymuje sie:-)
Ginger haha padlam ;) ale sie nie przejmuj u mnie tez ten sam problem i nic nie pomaga.
Lolcia no ja mam nadzieje ze u nas tez bedzie wszystko ok i max dwie fotki wezme jak nam 5f zaspiewaja.
Koga gratuluje serduszka
Małgoś trzymam kciuki zebys ty sie nie zarazila od synka

A u nas po obiadku...wiecie co pierwszy raz tak mi smierdzialo surowe mieso no bleeee na same wspomnienie mnie mdli.Do tego mezowy mnie wkurza..mam ochote go roznieść.

I chyba faktycznie czas na watek zakupowy bo coraz wiecej z nas cos juz kupuje ;)

Do góry