Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czekamy potem na relacje
za wiele opcji nie ma

(pisałam, ze kiedyś rozpalił u sąsiadów w łazience ognisko w wieku 6 lat - jak jednak zrelacjonował to wiekopomne wydarzenie, zadbał o bezpieczeństwo maluchów czyli brata i młodszego sąsiada, kazał im siedzieć w wannie, a jak się za mocno paliło to polewał papier wodą - czyli bhp w pełni zachowane - nie wiem czy pamiętacie tę książkę A. Lindgren Ach ten Emil - to o moim synu jest;-))

heh...Leżymy i na razie badają . Prawdopodobnie zapalenie pęcherza moczowego no i strasznie napięta mam macice ale z dzieckiem jest ok żyje i słychać serducho :-)
A na zaparcia najlepsze sa śliwki zalane wrzątkiem wieczorem i wypicie tego rano i zjedzenie :-) pomaga wszystkie kobiety w mojej rodzinie to stosują :-)
Witam się
Myszkajoasia- to dobrze, że z dzidziusiem ok. Co do śliwek to ja inaczej stosuję - zalewam wodą 3-4 śliwki i przed snem je wyjadam a wodę wypijam. Ale sprawdzę Twojego sposobu z wrzątkiem i z rana byle tylko nigdzie nie chodzić co by mnie gdzieś kupsztal nie ścisnął
Ja wczoraj trochę się zmartwiłam bo mi P masował brzuch oliwka i po jakimś czasie mnie bolesny skurcz złapał :/ I całą nockę "ciężko" mi sie spało. Nie wiem teraz czy to coś z dzidzią czy jelitami. Bo dopiero jak się wykupkałam przed chwilką to mi te "bóle" zelżały![]()
Ogólnie to strasznie chce mi się pić od dwóch dni i to przez cały czas. A pijam jakoś 1,5 litra wody + maślanki i inne. Nie sądzę by to miało cos wspólnego z cukrem bo miałam badania i w normie, ale kto wie. Tu się wszystko może zmienić raz dwa.
Dziś mam wizytę. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok
Budzę młodego bo do szkoły dziś na 8-ą
Do później![]()