reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Cześć dziewczyny. Ja wczoraj zrobiłam test i wyszły 2 kreseczki :-) 8 miesięcy się staraliśmy i w końcu się udało :tak:
Termin wyliczyłam sobie sama i wychodzi mi też na 1. czerwca, ale jestem za granicą i nie mam jak zrobić bety ani umówić się do gina żeby to potwierdzić.
Na razie obstawiam czerwiec, ale zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie :tak:

:-) to te ktore jeszcze nie napisaly kiedy maja termin piszcie zrobie pozniej liste ciezarowek :-)

Martucha
Gratulacje :-) 8 miesiecy to tez troche. A to twoj pierwszy dzieciaczek czy masz juz dzieci?:-) nie widze niestety suwaczkow na telefonie jesli masz.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny :) Jestem nowa na forum, przybywam, by podzielić się z Wami moim szczęściem! Dziś na teście (popołudniu) druga kreska wreszcie widoczna (choć ledwo, a był to w tym cyklu już, o zgrozo, trzeci)! Cieszę się bardzo i choć próbuję się nie nakręcać, to wewnątrz strasznie zacieszam :-D To pierwszy cykl, kiedy postanowiliśmy się starać, robiłam testy owu, celowaliśmy w chłopca, nasza 1,5-roczna dziewczynka właśnie drzemie :) W piątek wybiorę się na betęHCG, coby potwierdzić. To będzie dopiero dzień spodziewanej @, mam nadzieję, że fasolka się utrzyma i w czerwcu przytulimy nasze maleństwo :) Nie mogę się doczekać, żeby Was poznać :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry