reklama

Pogaduchy czerwcówek

MalaZosia podam ci lapke bo ja tez piecuch i nawet spie w skarpetkach:D
Jak sytuacja z nauczycielka? Odpuscila mlodemu??
Kasia8437 witaj i rozgosc sie :)
Mamuska ja kupilam swego czasu dla mojego dwulatka fajne w lidlu za kilka zlotych :D
Malgos a jest szansa zmienic role na pasterza?? Mi tez cos zimno dzisiaj. Starosc :D

reklama
Może pani pomyliła się i zły wierszyk dała?
Ratunku mój psiak się zakochał i nie wiem co z nim zrobić, chodzi taki smutny, nie je bawić się nie chce nawet na Majke nie reaguje choć uwielbia się z nią bawić :eek:

Hejo :)

Kasiu - witaj :) Może pies chory?

Lolcia - na razie uwag prawie nie ma. Poza drugą na temat biegania po klasie na przerwie (prośby i upomnienia nie działają). Przyjęłam do wiadomości po pierwszej uwadze. Nawet rozmawiałam z ta babką. Ale dziś na drugą uwagę na ten sam temat odpisałam coś w stylu " rozmawiałam z synem i tłumaczyłam jak należy się zachowywać. Syn obiecuje poprawę. Jeśli uwagi na niego nie działają proszę posadzić go na karze. Niestety nie ma mnie w szkole i nie mam wpływu na jego zachowanie. Musi Pani znaleźć sposób na niego i radzić sobie w takiej sytuacji." Pewnie będzie wielki foch z jej strony :) Ale ludzie - niech sobie radzi kobita. Bo cóż ja mogę? Za nią lekcji nie będę prowadzić. Ale i tak w ciągu miesiąca tylko dwie uwagi to szok :)

Dziś na obiad zrobiłam pierogi mrożone. Takie lenia w tyłku miałam :)

Ostatnia edycja:
MalaZosia ja mam Maje w drugiej klasie i bieganie jest na pożądku dziennym, w pierwszej kl ciągle dostawala uwagi i na nic moje gadanie, ona twierdziła że ciągle się śpieszyć musiała bo to do biblioteki, szatni itp a przecież przerwy takie krótkie są... zatkalo mnie...

MalaZosia pierogi mrożone złe nie są ale wolę pyzy;dd

Kasia a macie w domu też suczkę? czy po sąsiedzku? ja mam ratlerka i w mojej miejscowości jest suka w typie wilczura...mój biega do niej jak ma cieczkę..przecież to komedia jest bo sięga jej do połowy łapy;d w domu mam spanielkę ale wysterylizowaną więc kłopotu nie ma.

Kasia
Witaj :-)

Malgos
:-D:-D haha no to musi komicznie wygladac :-) ja mam dwie chichuachuy mniejsze od kotow dachowych i chce by mialy male ale bandxior nie daje rady... a ona tak cudnie ogon mu wywija zeby trafil;-) jemu chyba nie staje i w tym problem hahaha... 5 lat i nic..

Właśnie spaniela mam zakochanego :D a jego ukochana to dog pomieszany z wilczurem więc też co najwyżej może jej jezyczkiem dobrze zrobić ...
Szkoda mi go bo ma 3,5 roku a prawiczkiem jest

reklama
Witaj Kasiu, fajnie że dołączyłas :tak:
oo świetny temat, psy to najlepsi przyjaciele człowieka i nie wyobrazam sobie domu bez takiego członka rodziny chociaz teraz nie mam, czego bardzo zaluje ale napewno w najblizszym czasie jak drugie dziecko ciut podrosnie to się nie obędzie bez psiaka :)
za to jestem straszną przeciwniczką kotów - wybaczcie jesli ktos posiada :no:

Missiiss biedny "samiec" chce a nie moze :) a to nie halasliwe pieski ? bo jakos tak mi sie kojarza :)

Kasia moze mala drabinke :D? ale bys go ucieszyla :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry