reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Mi też podoba się pomysł z galerią brzuszków. Bardzo możliwe, że już za miesiąc niektóre będą mogły zacząć się chwalić :tak:
Ja po pierwszej ciąży jeszcze nie zdążyłam wrócić do swojego rozmiaru :( Spodnie noszę luźne więc pewnie nie prędko poczuję ucisk.

lolcia pod koniec prawie będą wakacje więc w sukienkach będziemy chodzić :D

Fajnie wlasnie bo latem to juz luzniejsze rzeczy sie bedzie zakladac ;) byle by sie nie roztyć za bardzo laski :p
Ja z Kacprem brzuch dostalam dopiero w październiku wiec musialam szukac i kurtki zimowej i spodni cieplych wiec byl problem...

W japonkach ? :szok:
Przyznam, że ja też miałam ten problem z opuchnietymi nogami, najgorzej ze to było własnie lato końcem ciąży i za bardzo ukryc sie tego niestety nie dało, a wyglądało moim zdaniem komicznie, jak takie ogromne balerony :sorry: I tak zimą już sie będziemy cieszyć brzuszkami, podobno przy drugiej ciąży już ciut szybciej wyskakują :))

Mojej siostrze w drugiej ciąży też bardzo szybko wywaliło brzuch i tez pewnie był to 3 miesiąc. Mi nogi strasznie puchły i lekarz powiedział, że mam pić tylko jak będzie mnie suszyć bo mój organizm nie radził sobie z nadmiarem wody.

reklama
W japonkach własnie i jakichs krótszych spodniach bo akurat było strasznie upalnie ale eh ten widok, noga 3 razy taka jaka miała być - a potem po porodzie nie wierzyłam ze widze własne kostki, to było takie dziwne jakby to nie były moje nogi :)

To może tak będzie z Nami, bynajmniej ja juz zimowa kurtke będę kupowała bez tego wciecia w talii tylko mysle o takiej luzniejszej bez pasa z 3-4 rzedami guzików co by potem w styczniu nowej nie kupować :)

Kamcia to rzeczywiscie, może ja miałam podobnie ale o tym piciu nie słyszałam, za to mówił abym je trzymała zwykle wyżej i brała dłuższe spokojne kąpiele w wannie (oczywiście nic nie pomagało :))

Ostatnia edycja:
Do góry