Poszłam odebrać Alana z przedszkola, jak drzwi się otworzyły wyszedł z takim okrzykiem radości :Mamusiu dostałem prezent od Mikołaja!!!!!!!!!!!!
Ów prezent skladał się z kolorowej książeczki i słodyczy a radośc ogromna.
Jutro zaś robimy urodziny Alanka, wypadają w niedzielę co prawda, ale mąż idzie do pracy więc przekładamy na jutro. O 10 mam odebrac tort, sernik upieczony, jeszcze szampana picollo muszę kupić
Mississ teraz już tylko na tą zumbę chodzę. Zrezygnowałam z pilatesu niedawno, bo jakoś tak niewiem, bałam się chyba niektórych ćwiczen wykonywać. Trochę na basen chodzę, ale teraz jak tak zimno to nie chcę się przeziębić, ale na wiosne na pewno pochodzę jeszcze troszkę
Przed ciążą chodziłam regularnie od półtora roku, 4-5 razy w tyg na fitness lub na siłownie i co niedziele obowiązkowo na zumbę
Latem czesto jezdziliśmy z Alankiem na rowerze, ma takie siodełko mocowane do roweru i robiliśmy sobie wycieczki. Biegać nie mogę, bo w dzieciństwie miałam operację na biodra.
I szczerze powiem wam ze nie wiem od czego tak dobrze wyglądam

Bo prowadzę, prowadziłam moze, naprawdę aktywne życie. I mozliwie szybko chciałabym do tego po porodzie wrócić, choć nie wiem jak poradzę sobie z czasem. No zobaczymy...
Tą swoją wyprawkę mogłabyś nam wrzucic skoro juz napisałaś, wiele dziewczyn nie wie co potrzebne maluszkowi a reszta (jak ja) chętnie odswieży sobie pamięć:-)
No ja pomalutku kupuję ciuszki. Bo do rozmiaru 86 nie mam nic. Część sprzedałam na allegro, resztę oddałam potrzebującym. Głównie zresztą mamą z BB.
Mamuśka urodziłaś w sylwestra, a o której godzinie?
Kasia ale słodziaki. Moje shoh tzu to strasznie ciężko sfotografować, a razem to juz chyba wogóle nie ma mowy

))
Lolcia to twój synuś ma same jedynki i dwójki w dacie urodzenia
Agawara ja już słyszałam o tym ze jak się decydujesz na rok macierzyńskiego to płacą 80%. 100% płacą jak się deklaruje ten normalny, co był przed wprowadzeniem zmian, to jest chyba niecałe 6 miesięcy jak dobrze pamiętam.
Mississ i znowu cisnienie mam takie same jak ty. Gin tez nie kazał niczym podwyższać go, i jeszcze dodał ze lepiej takie niz za wysokie,
MammaMila codzinnie po 5 razy sprawdzam maila, bo do dwóch tyg tez mają przyjsc badanie prenatalne i póki co tydzien minął i nie ma. Nawet nie chcę myśleć ze to moze się przedłużyć!
Ja akurat pierników nie lubię, więc nigdy nie piekłam, ale moze poświęcę się w tym roku i upiekę z Alankiem skoro ten przepis zachwalacie.?