reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Witam sie z samego rana :) mamy -2 brrr. Miki elegancko w nocy to mi znowu kacperka zlapalo. Strasznie sie balam,zeby go znowu drgawki nie zlapaly ale na szczescie obylo sie bez ale za to nocka okropna.
Kasia cudne portusie :) ale im zrobisz niespodzianke jak sie dziewczynka jednak zadomowila :D
Mamuska mamy podobne cisnienia. Ja ostatnio mimo, ze bylam zestresowana na maxa to miala 100/60 :D
Koga dobry sposob na generalne czyszczesnie buciorkow :D u nas mikolaj przychodzi z 5 na 6 w nocy i prezenty zostawia przy lozku :)
MalaZosia to sie bidokowi dostalo :D ale jak to mowia ciero cialo skoros chcialo :D a dzis jak humorek? Lepszy?? :)
Sosnowiczka wszysykiego naj dla Alanka :) mozemy sobie stuknac picollo bo my tez dzis imprezujemy :) z tym, ze wypieki sama robilam :D udanego swietowania :)
No poczytalam :) pewnie zagladne dopiero jutro to znowu bedzie co czytac :D milego dzionka kobitki :)

reklama
Witam się z kawka w dloni:)

MalaZosia to się oberwalo chlopu, ale ja też tak czasem fochata jestem

Lolcia biedny Kacperek, oby szybko doszedł do siebie. U mnie dragwi też znany temat niestety:(

Sto lat dla solenizantow :D

Majka mi już truje żebyśmy zaczynały te pierniki piec, nawet kawy dopic nie da...

Czesc mikolajkowo:)
ja tez jakims szczegolnym fanem piernikow nie jestem ale moje dzieci uwielbiaja. Pieczemy ye co nie musza mieknac bo i tak 3 dni u nas nie poleza bo wszyskie sa zjedzone ;) no i ta zabawa z piczeniem wykrawaniem i lukrowaniem :) pewnie jeszcze ze 2 razy bede musialq z nimi piec haha nie ma ze raz i wystarczy

a w domu ciisza poszli na tenisa i na turniej potem podjade do nich na ten turniej a teraz musze ogarnac chatke

boszzz jaka bylam wczoraj zmeczona a jeszcze do sasiadki poszlam na ploty o 22 padlam

milego dnia

hej.
Chwaliłam się, że już mnie nie boli a dziś znów..dziewczyny orientujecie się do jakiego lekarza iść i jakie wyniki porobić w kierunku nerwicy? ja się wykończę:( moja lekarz rodzinna nie ogarnia tego.

u nas dziś też piernikowe szaleństwo ale to dopiero jak lepiej się poczuję. I pewnie pójdę z małym do koleżanki bo mój pojechał w trasę a nudzić się nie lubię;/

kasia jak zobaczyłam te spodnie dla maluszka to się rozczuliłam:)
lolcia a o jakich drgawkach piszesz? przy gorączce? udanej imprezy:)
sosnowiczanka Wam również udanej imprezy:)
mamma-mila każda kobieta w ciąży jest seksi:) ja w poprzedniej ciąży czułam się mega seksownie:) gdyby nie duży brzuch i piersi nikt nie powiedziałby, że spodziewam się dziecka..wyglądałam całkiem całkiem:)) teraz trochę gorzej z moją psychiką mimo, że ciąża bardzo podobna do poprzedniej.
Minka cieszę się, że malutka już lepiej się miewa i że to tylko zatoki.
Koga uwielbiam ten blog i bardzo często z niego korzystam;)
MalaZosia jak dziś samopoczucie? ja wczoraj też miałam akcję z moim..przyjechał z trasy, zjadł obiad i stwierdził, że idzie na chwilę do kolegi (dwa domy dalej). poszedł niby na chwilę a po 1.5 godzinie nadal go nie było..poszłam po Niego a ten zdziwiony..tak się wydarłam, że nawet nie wiem kiedy w domu się znalazł...i oczywiście byłam taka zła, że wieczór minął w milczeniu a dziś znowu pojechał..pięknie po prostu.

Hej dziewczynki.

No dziś lepiej się czuję. Z P normalnie jakby sprawy nie było. Zresztą już wczoraj jak się położyłam to się przytulał jakby nigdy nic. Ja oczywiście focha miałam cały czas. Powiedziałam mu dzisiaj dlaczego tak wybuchłam i że jak chce to może iść na te urodziny ja nie mam nic przeciwko. Niedługo jedziemy do reala po składniki na sushi :)

Małgoś - łączę się z Tobą w bólu. Nie cierpiałam na deficyt czasu i uwagi od P ale ostatnie tygodnie ciężko pracował, mało był w domu a tu znowu gdzieś wybywa. Bo on to rzadko wychodzi. Wkurzyło mnie to. Ale ochłonęłam, przemyślałam i tyle.
A co do tej nerwicy to może masz wrzody? Bo rozumiem, że masz ciągłe bóle brzucha?

Lolcia - zdrówka dla Kacperka. Z tymi choróbskami to masakra jakaś.

Minka - dobrze, że z córcią ok.

Na razie zmykam.

pierniczki zrobione..zapach w domu nie do opisania;dd tylko jak dla mnie za słodkie.

MalaZosia to dobrze, że już wszystko u Was ok..mój też jak jechał to jakby nigdy nic zachowywał się normalnie..przytulił, pocałował ale zauważył, że ja nadal nafochana.
Co do moich dolegliwości..po kilku bardzo męczących atakach boleści żołądka i brzucha zrobiłam usg jamy brzusznej, gastroskopie i wszystko dobrze bez żadnych wrzodów itp.. od jakiegoś czasu boli i kuje mnie w klatce piersiowej po środku nad piersiami.. muszę iść do jakiegoś lekarza ale nie bardzo wiem który z lekarzy w tym się specjalizuje;/

Dzien dobry!
Zagladam zeby sie przywitac bo w weekend to nie bardzo mam kiedy usiasc przy komputerze.
U nas rano duzo radosci z okazji mikolajek:)
Milej soboty!

reklama
Sossnowiczanka
Przy macierzynskim 9 mies jest 100% platne a 80% przy 12 mies :tak:
Co do wyprawki to napewno wkleje ale moze juz blizej wiosny? Albo jak bede teraz w szpitalu:-) jak ja bym na basen pochodzila... ale po szwie to juz tylko moge pomarzyc. Szczegolnie jak go bede tak kiepsko tolerowac jak w poprzedniej ciazy. Sto lat dla synka :-)

Do góry