Witam się w drugi dzień świąt

od 4 godziny nie moge spac, wierce sie i wierce i tak postanowiłam po dłuższym czasie ze skoro mam teraz czas to Was ponadrabiam i się udało

mam tylko nadzieje ze przed południem mnie nie zmognie spanie bo po takiej drzemce potem jakoś ciężko ruszyć z kopyta na reszte dnia

Widze ze już powoli ujawniają Nam się dziewczynki ale bynajmniej gratuluje podejrzanych chłopczyków jak i dziewczynek bo ciekawość napewno zjada od środka ;-)
Sympatyczna czekam na recenzje Twojej sokowirówki :-) sami chcemy kupić a zwłaszcza mój M ale nie wiemy w jaką "inwestować" i tak się zawsze myśli ze się później "poczyta" opinie :-)
I własnie - dziewczyny gratuluje również kopniaczków
Missiiss ciesze się że udało się spędzic świeta w domu, całe szczescie

a to co czytałam o szpitalu i Twoich doswiadczeniach to az się za głowe chytałam.. i tak mistrzostwem byly rękawiczki na pałce od usg

tak parsknełam śmiechem że prawie męża obudziłam :-)
Nie wiem czy nie doczytałam czy gdzieś mi się to zgubiło ale jakie dziewczyny polecacie te rogale? jakaś konkretna firma

? bo ostatnio widuje jakieś w smyku za około 160 zl ale nie wiem czy brać te czy szukać innych
Ja przyznam ze powoli juz wpadam w wir zakupów - ostatnio już prawie kupiliśmy czapeczki i body ale kolejka byla tak dluga (przed swietami

) ze nawet nie myslelismy az tyle stać, zwłaszcza ze bylo troszke juz Nam spieszno do domu zeby konczyc ten domowy rozgardiasz

Teraz obiecalismy sobie ze nastepnym razem juz sobie nie odpuscimy i spokojnie bedziemy rozsadnie kompletowac wyprawke - wkoncu jak juz ktos o tym wspomnial > czas tak szybko leci ze wczoraj widziałysmy II kreski a dzis juz jestesmy dwoma nogami na połówkowym