reklama

Pogaduchy czerwcówek

Smile masakra mam mega gigantyczny brzuchol, później foto wstawie to padniecie :D

Idź do rodzinnego żeby dał Ci skierowanie na mocz i krew i z wynikami do gin, zawsze jakas podkladka i powiedz ze z uk nie masz.

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia ja mam sprzatanie lodowki dzisiaj :D krem z kalafiora plus zapiekanka ziemniaczana z warzywami :)
Smile to jeden dzien po mnie idziesz fajnie :) a list dostalas o tych badaniach z krwii w uk? Moze z tym pojdziesz?
Inzagata a jak sie zasloni i nie rozlozy nozek?? :D
Kasia to ci corcia dowalila :D
Kacperek rozsypal mi ciastka na dywan jeszcze pokruszyl znowu trza po henryka isc :x

Hej dziewczyny ale u mnie biało aż chce sie wyjść na spacer :-)
lolcia dedektor super dwa razy słuchałam mojej dzidzi tym bardziej że ja jeszcze nie czuję ruchów więc uspokoiłam się jak jej serduszka posłuchałam :-)
co to połówkowego 5.01 idę na wizytę ale to będzie 18 tydzień więc pewnie każe mi przyjść w 21 tygodniu i bedę miala połówkowe z pomiarami bo moja ginekolog ma dobre usg
smile myslę że jak wyjaśnisz to lekarz zrozumie i nie będzie robił problemów :-)

Więc pewnie połówkowe za miesiąc i wtedy powoli zacznę coś kupować jupi już nie mogę się doczekać :-) dziewczyny czy któraś z was bierze luteine zastanawiam się kiedy każe mi odstawić. Coś ostatnio chciała zebym odstawiła ale stwierdzila że po świętach zobaczymy może dlatego że,biore tylko jedną na noc a wiem że nie które dziewczyny biorą 3razy dziennie albo i więcej
a co do brzucha to nie urosl waga tez stoi caly czas 60 kg czyli -3kg od początku ciąży a apatyt dopisuje aż mąż robi wielkie oczy

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny! No i zima przyszła :)
ależ się dziś wściekłam, poszłam na pocztę i stałam 20 min po kopertę i papierki do wypełnienia (bo chciałam list polecony z potwierdzeniem) i jak już wypełniłam i zobaczyłam jaka kolejka usgtwaiła się na nowo to się wściekłam i wyszłam!

Smile ja rano jak wstaję to prawie nie mam brzuszka, ale po całym dniu wieczorem mi wyłazi :D
Ty odzwyczaiłaś się od wstawania w nocy, ja jeszcze nie miałak okazji się odzwyczaić, a tu niebawem drugie :D
kasia noo to ładnie pospałyście!
znajomi są zawodolenia z wózka, fakt, że dość szybko matewriał w spacerówce się zmechacił, ale może to kwestia użytkowania.
a to nie jest tak, że zawsze te połowkowe jst połączone z tym prenatalnym (czy jak tam ono się nazywa)?
ja jestem zapisana na 22, czy 23 tc
lolcia oj ja też bym chciała poznać płeć, bo w końcu jest u mnie 50 na 50 :D raz powiedział, że chłopak, raz dziewuszka :D
Sosnowiczanka jak wizyta?
Zdrówka dla siostrzenic! Dadzą radę dziewczyny!
mamamm jak Antoś?
MałaZosia a tona gługo pojechał do taty?
Archea już? Jej to szybciutko :)

Lolcia ja nic nie mam. Oni zrobili mi krew i mocz powiedzieli ze ok i tyle.
Tak samo wysłali mnie na usg dostałam fotki i informacje dosłownie jedno zdanie ze wszystko dobrze.

Grabola ja też po polowkowym zaczynam szaleństwo i już się doczekać nie mogę.

Mamuska wspolczuje wyprawy na pocztę. Ja nie cierpię latać po urzędach i innych tego typu miejscach.

Kasia ty już nie przesadzaj bo pewnie chudziutka jesteś :)
Nie mam jak się wybrać, jestem uwiazana w domu z igorem na amen.

Witam się i ja :) zasypalo nas biało pięknie tylko szkoda że ja taki zmarzluch jestem ;) 15 min na dworze i Zamarzam ;) za parę dni sylwester a ja mam ochotę odmówić znajomych chętnie leżałabym na kanapie i oglądała filmy ;) nie mam siły na gości

Mamuska mnie wizyty na poczcie i w banku w pl zawsze o nerwice przyprawialy. Jedno okienko otwarte a 3 paniemhahaha i hihihi a kolejka do drzwi :/ tu mam maly punkt poczty w sklepie otwarty i kolejek nie ma :D trza bylo powiedziec, zes ciezarna i ci slabo :)
Smile a jak apetyt mlodego w pl? Poprawil sie?
Malutkans my mielismy miec leniwego sylwka a tu juz mi zapowiadaja coniektorzy, ze wpadna i zas robota i stanie przy garach :D ja tez zmarzluch jestem :)
Musze sie pochwalic bo sie przemoglam i ogarnelam czesc chalpki wiecej nawet niz myslalam ze zrobie :)

reklama
Kasia ogórkowa u mnie gościła w poprzedniej ciąży non stop i to taka kwaśna ze teraz bym w życiu tego nie zjadła a wtedy garnek sama wcinalam i efekt tego taki ze moje dziecie uwielbia ogórki kiszone :D

Lolcia z apetytem różnie chociaż lepiej niż w uk. Przekonuje go duża rodzina przy stole wtedy chyba mu bardziej smakuje aaa no i łączy się ze mną bo nie je mięsa haha

Ale się pochwalę ze udalo mi się Igora wykąpać bez histerii. Obejrzał jakąś bajkę gdzie się dzieci kapaly i stwierdził że też chce a ja na głowie stawalam żeby on chciał się myc:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry