Witam w nowym roku znowu do nadrobienia sporo

my myknelismy do siostry na sylwka wiec mialam luzika

Minka ogladalismy galaxy z 2011 cuuudo. Miejsca w srodku bardzo duzo, wygodny i ladnie "dopieszczony" ale jak dla mnie za duzy. Nie wsiadlabym za kierownice

Ciasteczko moj starszy ma 4 latka a obowiazkowo do spania pielucha i 2 misie

i tez mam czesc z pepco i sa super

-20 wrrr syberia

Nati zdrowka dla corci
Malgos zdolny syek

a obrazek swietna pamiatka
Archea no jak to nie spotkamy sie juz tak mlode? Nie wiesz, ze my co roku to mamy mniej latek??

Sosnowiczka zycze ci aby tym razem porod przebiegl znacznie lagodniej i dla rownowagi milych wspomnien z niego

Smile ja mowiac szczerze rozkow nie lubilam. Fakt babcie, dziadki czy ciocie na poczatku to tylko w rozkach chcialy trzymac a ja wolalam bez bo sie pewniej czulam

a na zakupy rozowe pewnie niebawem sie udasz

Smile ja swojego chlopa przeklinalam nieco ponad 2 lata temu przed szpitalem, ze to jego wina, ze mnie tak boli i co trzecie w drodze

Kasia jak pokazujesz swoja corcie to uwierz, ze bralabym takie nawet trzy!! Slodziak
Maleducada tos nawojowa. Mam nadzieje, ze juz wsio oki

terenowych kilka ogladalismy ale one wielkie z zewnatrz a w srodku kicha. Sa ekstra dla rodzinki 2+2

Martyna bardzo wspolczuje sytuacji z mezem. Mam nadzieje, ze chlopina pojdzie po rozum do glowy i wroci z przeprosinami. Zycze ci duzo sily i spokoju.
Mamma-mila gratuluje synka

Missis zaciskam mocno kciukasy

No nadrobilam. Teraz lece sie ogarnac bo do okulisty z mikimna 10 smigamy. Mezasty wolnego nie dostal wiec mlodszego synka tez musze zabrac. Wezme mu talbeta to bedzie gral moze jakos damy rade