reklama

Pogaduchy czerwcówek

Mississ - odpoczywaj teraz.

Minka - może to Cię pocieszy a może nie, że czas leczy rany. Przytulam mocno.

Trochę mi przeszły nerwy ale fakt muszę się wyluzować bo ostatnio chodzę spięta i przemęczona.

P rzucił palenie i bierze Desmoksan. Na razie trzyma się dzielnie :) I mam nadzieję, że to już na zawsze :)

Uwielbiam koktajle :)

reklama
Ale smaki robicie tymi siłami i koktajlami :p

Miss pewno Ci ulzylo :D:D
Teraz szybko dochodz do siebie i do domku. Cieszę się że wszystko się udało.

Minka bliskość rodziny na pewno pomoże. Trzymaj się, jesteś silna kobieta :*

Uff no i dokonczylam zakupy, farby, karnisz, żaluzje jestem zadowolona:)

A tymi koktajlami to robicie smaka...truskawkowy mmm

Miss kochana super ze juz po

Minka tule mocno, nie wiem co powiedzieć nawet.

Malazosia ooo to kciuki za rzucanie palenia przez P

Ja uwielbiam koktajle truskawkowe ale glownie latem. Zima jakos nie maja takiego uroku;) mam troche zamrozonych owocow to moze zaczne robic bo smaka robicie:)
MINKA dobrze ze jestes z rodzina.
MALAZOSIA oby sie udalo z rzucaniem palenia:)

:szok: o nieee - ale mi smaka zrobilyscie - OTWIERAC MI SKLEPY !! haha :-D:-D:-D chodzbym koktajlem sie teraz uraczyla z tego co bym chciala - chyba musze pomyslec o jakims kupowaniu na zapas bo teraz mi jezyk ucieka :-) a teraz przedstawiam mężowi co musimy nabyc jak najszybciej :-D
Pięknie wypełnione szklanki - mniam :tak:

Malutkans fasolka po bretońsku tez super - to ja sobie teraz podgrzeje Mamine bestrogono skoro tak :-)

No zrobiłam sobie dżemke - zreszta cała Nasza trójka i teraz po przebudzeniu zjadłabym konia z kopytami a Wy mnie tu jeszcze tak torturujecie :D

MałaZosia no to super ze się zdecydował i nadal w tym trwa - oby tylko miał silna wole - oczywiscie trzymamy za niego &&& :-) Nigdy nie paliłam i mój M tez nie wiec nie wiem jak to jest, ale gratuluje :-)

Smile super ze zakupy udane - czekamy na relacje z remontu pokoiku :D

A ja już w poniedziałek będę szczesliwą posiadaczką tej poduchy motherhood którą polecałyscie do spania - M mi wczoraj z wieczora zamówił i już się nie moge doczekać, bo w nocy zaczynam przezywac tragedie ze spaniem i sie budze ;-)

Malutka - oj fasolkę też bym zjadła ;) Może jakoś w przyszłym tygodniu sobie zrobię, jeśli nie zapomnę i ochota mi nie minie :D Czasem to wkurzające w tej ciąży, że na coś mam straszną ochotę, a za chwilę patrzyć na to nie mogę ;/ Też tak macie? :P

Małazosia trzymam kciuki za twojego męża. Sama rzuciłam palenie troche ponad 5 lat temu i bardzo sie ciesze ze nie palę. Wogóle to zapach, a raczej smród, papierosa mi strasznie przeszkadza i nie byłoby opcji zeby moj chłop palił.

Archea no to oby do poniedziałku. Ach co to bedzie za spanie :-D:-)

Maleducada ja tak wczoraj miałam. Nasmażyłam naleśników, bo mnie naszło a jak się ich nawąchałam to potem zjadłam tylko jednego.

No Aluś spi, ja chwilę posiedzę i tez uciekam. Ostatnio chodzę spać z kurami.

reklama
justyna - świetne są takie rodzinne spotkania, zwłaszcza gdy czasy mamy takie, że pędzimy i sami nie wiemy za czym.. Bawcie się dobrze, plotkujcie, śmiejcie się i cieszcie sobą :))
mississ - to dobrze, że zabieg się udał, odpoczywaj i nabieraj sił Kochana. Jeszcze trzymają Cię w szpitalu czy już jesteś w domu?
Sympatyczna79 - no sokowiróweczka wymiata! ja nie wyobrażam sobie życia bez blendera i cały rok wcinam koktajle :) Do owoców dodaję jeszcze nasiona słonecznika, dyni lub migdały, mniaaaam :)
malutkans - gratuluję ruchów maluszka :)
Minka1 - bardzo mi przykro z powodu taty. Wspierajcie się wzajemnie i wspominajcie go dobrze. Będziesz miała swojego prywatnego Anioła Stróża teraz ;*
lolcia86 - dobrze wychowani są Twoi Panowie, więc nie ma co się dziwić, że tacy grzeczni ;)
mamaAnia77 - ja zaczęłam czuć ruchy tuż przed wigilią, a później spokój - takie motylki dosłownie. Dopiero od sylwestra Edi daje czadu, najbardziej czuć z samego rana i pod wieczór, szczególnie jak coś zjem i się położę, to wtedy zaczyna swoje pląsy. Mężu jeszcze ich nie czuje - wszystko przed nim :) Nie są to mocne uderzenia, ale już wyraźnie odczuwalne. A już 2 razy mi się zdarzyło, że jak się obudziłam to miałam zdeformowany brzuch :P przeważnie śpię na lewym boku, budzę się, a tu po lewej stronie płasko, a po prawej napięta skóra że hej! :)

Dzisiaj podobnie jak Wy miałam dzień leżakowania, bo nieprzyjemnie napinało mi się wszystko w okolicach pachwin - także wolałam przeleżeć. W trakcie czytania forum naszła mnie chęć na bób, więc mężu grzecznie poleciał do netto no i zajadam :D normalnie księżniczka na ziarnku bobu :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry