reklama

Pogaduchy czerwcówek

Sosnowiczanka - gratuluję, że rzuciłaś! ;))) Mnie właśnie też strasznie drażni dym papierosowy, ale cóż, mąż rzuca rzuca i rzucić nie może. A tak bardzo bym chciała, żeby dziecko nie dorastało z palaczem w najbliższym otoczeniu...

Mamma-mila - Ojej, ja nawet sobie nie potrafię wyobrazić, żeby mąż leciał do sklepu, bo mam na coś ochotę :P zawsze sama muszę iść, albo zadowolić się tym, co jest w domu :P

reklama
Minka strasznie mi przykro :-( współczuję :-( nawet nie mogę sobie wyobrazić że nie mam taty :-( wspierajciě síę i módlcie to pomaga, bądźcie z mamą

Co do tego dzisiejszego soczku z truskawkowym musem to pochodziło to pod koktajl ale ta pianka na tych swojskich sokach wymiata :-) polecam kawałeczek dodać cytryny poprawia smak i trzyma kolor. soku nie ciemnieje;-)
A co do wiórów to w mojej Kurcze nie zostawia suchych tylko papkę mokrą. Nie wiem może to przez banana który prawie od razu ląduje w odpadach bo jest miękki. Też tak macie w swoich?
A ten z warzyw zrobię sobie jeszcze z burakiem nie piłam :-)

I co Brzuchatki zamykamy síę? Czy dodajemy tylko temat zamknięty?bo nie wiem jak to síę odbywa? Na czym stanęłło?

I na koniec chciałam Wam powiedzieć że oglądając wiadomości na tvp1 aż síę popłakałam :-( raz że jednak znaleziono jednego z tych poszukiwanych chłopców martwego w rzece a dwa to z głupoty jednej kobiety która nie dość że jechała z dwójką dzieci autem 120 km/ h miała 1,5 promila to jeszcze młodsze dziecko miała w wózku w bagażniku!!!!!:-(które spało w spacerówce szok! Nie przypięte w pasy ani nic.Głupi babsztyl są kobiety które nie mogą mieć dzieci i doceniają wszystko. A są matki potwory bo robią takie rzeczy z myślą a może síę uda i dojadę :-( jedną matka płacze bo straciła dzieci a druga bezmyślnie naraża je na śmierć :-(szok dobrze że gliny ją złapały za prędkość a przy okazji wyszło co miała w bagażniku. Wózka nie chciało síę składać.

Ostatnia edycja:
Hej ja tylko na chwilke. Padam dzis, bo prYgotowujemy sie do jutrzejszej roczkowej imprezy;) nawet upieklam tort;D jutro sie okaze czy zjadliwy:p

Lepiej chyba caly zamkniety, wtedy bedzie mozna rozne watki otwierac,". Tak czy siak nie wiem jak to sie robi;p

Minka bardO mi przykro z powodu taty... Trzymaj sie dzielnie...

Wybaczcie, ze dzis tak ttlko o sobie jutro Was ponadrabiam;)
Dobrej nocki

Hejka :) ale zimnica braa niby 4 st na plusie a w chacie zimno. Niech juz bedzie wiosna :D
Smile taki smalec to i ja bym zjadla. Normalnie nie chytam sie takich wynalazkow ale moja mama tez taki pyszny robila :) podeslij w liscie :D
MamaAnia miki jest wczesniakiem i ma retinopatie wczesniacza. 2 razy robili mu lasery i od razu pani docent zapowiedziala, ze jezeli w ogole bedzie widzial to napewno wzrok bedzie sie mu pogarszal. Od malenkiego jestesmy w stalym kontakcie z okulista. U nas nie ma wad wzroku tylko mlody. Nie martw sie na zapas a kontrolnie mozesz do jakiego okulisty isc. Tylko proponuje dobrze rozeznac sie w spejalistach i wybrac takiego, ktory ma duzo malych pacjentow :)
Ruchy najczesciej wieczorem jak juz sobie siadne i nie robie nic :D czasem w ciagu dnia ale tez musze miec spokojna posiadowke :)
Alkmena ja nie wiem jak dokladnie z tymi wadami jest. Nam pani docent powiedziala, ze plusy lubia sie korygowac i schodzic do zera a minusy tylko leca na gorsze. Poki co sie sprawdza.
Malgos miki tak przywykl do okularkow, ze tylko z lozka wstaje i od razu zaklada :) jak sie czujesz?
Ciasteczko tos teraz zaszalala z dniem babci i dziadzia :D totalnie zapomnialam :x
MalaZosia zlosliwosc rzeczy martwych
Missis bardzo sie ciesze, ze juz po. A jak lekarz sie zachowywal, mily byl??
Minka tulam
Sosnowiczka jak siostra i malutkie??
Mamma-mila nie wiem czy tacy grzeczni ale mnie zaskoczyli pozytywnie :D a co do wychowania to staram sie jak moge, zeby wiedzieli jak sie zachowac :D mniam bob tez bym zjadla :D
Mamuska udanej imprezki :)

Czesc laseczki ja już po kawce, łeb mnie boli i suszy mnie jakbym litra sama wypila.

Mamuska udanej imprezy i pokaż tort:D

Lolcia mojej mamie minusy z -3,5 dioptrii do -0,5 poszło. U nas jest taka klinika okulistyczna na ceglanej i mi też tam mówili że minusy z wiekiem się wyrównują ale jak jest z retinopatia wczesniakow to nie wiem:D

Dziś na obiad placki ziemniaczane wymyśliłam sobie:)

Trzymam kciuki za rzucenie palenia męża, mój też pali ale już coraz mniej, stwierdził że do porodu rzuci, ciekawe czy mu się uda:confused:

Sympatyczna - ja właśnie tej pianki nie lubię ;p Na szczęście w sokach z wyciskarki (prawie) wcale jej nie ma.
Ja banana w ogóle nie wyciskam - zostawiam go sobie na koktajl, bo kurczę, ile to ma w sobie soku? Niewiele.

O właśnie, też bym chciała wiedzieć, czy ktoś coś zrobi w kierunku zamkniętego wątku? :D (bo już chyba któryś raz widzę pomysł a potem cisza ;p)

Ja nie oglądam TV i dobrze mi z tym. Nie lubię słuchać o tych wszystkich tragediach.

Mamuśka - pokaż tort! :)

Lolcia
- u mnie z pogodą podobnie, ale to przez wiatr ;p

Hej

Co do wątku zamkniętego to chyba któraś musi zrobić korzystając z laptopa bo ja na tel nie widzę takiej opcji nawet albo ciemna masa jestem:))

Lolcia u mnie taki wiatr ze czuję się jak w uk:)

Mamuska udanej imprezy

I nie wiem co miałam jeszcze pisać jakoś się ogarnąć dziś nie mogę.

A u mnie coś sue kula ta pogoda, niebo niebieskie się robi, slonko coś próbuje sie przebić, może coś z tego będzie.

Chciałam z psami do lasu iść ale chyba wodery musialabym załatwić:D hmmmm albo kajak ponoć tak mokro i wody pełno.

reklama
Smile ja miałam zrobić wątek zamknięty co by się ujawnić :D ale nie po drodze mi z laptopem ech

Sympatyczna ja myślałam.żeby na wątku zamkniętym dodawać zdjęcia bardziej się poznać :)

Co do skoczków ja lubię dodawać pomidory :) mniam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry