reklama

Pogaduchy czerwcówek

cześć babeczki

lolcia - powodzenia i daj znać, a małego po prostu zabierz!

sosnowiczanka - a grzeczna byłaś, jak grzeczna to drugi będzie aniołkiem;-)

MałaZosia - na pewno się będzie dobrze bawił, mój będzie chciał być Jackiem Sparrowem, już się boję ;-) ale kiedyś przebrał się za mumię to był czad owinęłam go całego bandażami w sensie przypięłam je do normalnych ubrań i do kominiarki, dzieci od razu krzyczały mumia, a mina Pani .... bezcenna, na szczęście nie musieli go rozwiązywać jak szedł do toalety:-D

no a my sami , wicher wieje więc tv nie ma już tygodniami, wczoraj o 22 wkulnęłam się z książka i kanapkami pod pierzynę, czytałam Cejrowskiego a w tle przystanek alaska ... nawet było miło;-)

reklama
Witam się z rana.
Ogarnełam trochę w domu. Ugotowałam na obiadek ogórkową taką kwaśniutką mnim, mniem i no smaka miałam na gulasz ,że nie mogłam nie zrobić. Trochę odpocznę ,zjem obiad i szykuję się do gina bo mam na 15.Ciekawa jestem co mi powie. No i trochę stresa mam. Pewnie tak jak piszecie gdybym czuła ruchy to bym sie tak nie stresowała a tak obawiam sie czy wszystko ok.
Misiss trzymaj się w tym szpitalu. Może już niedługo te plamienia ustaną i Cie wypuszczą.
MałaZosia synek na pewno będzie bawił sie dobrze,wygląda cudnie. A dzieci jak to dzieci muszą sie trochę poprzechwalać.
Ciasteczko trzymam kciuki za Twoja córkę. Dzielna dziewczynka, dużo zdrówka dla niej. Smaczka robisz na ciacho a miałam ograniczać słodycze bo coś mi dupka za szybko rośnie.
Kasia najważniejsze,że Ty nie musisz obawiać się o pracę.

Dzien dobry!
corka w przedszkolu a mnie zaraz poludnie zastanie i nic jeszcze nie zrobilam.. Zaraz uciekam po zakupy i musze troche posprzatac-pranie zebrac, walizki pochowac. Za oknem wieje wiec nawet nie chce sie wychodzic..
Miss trzymaj sie tam! Dobrze ze lekarz lepiej sie zachowuje:)
Kasia dobrze ze Twoje stanowisko nie zagrozone:) a dlugo jeszcze bedziesz pracowala?
Ciasteczko dzielna masz corcie:)

I znowu po kilkudniowej przerwie... może jak będę w końcu na zwolnieniu to się zmieni a póki co wybaczcie moje komentarze w już dawno zakończonych dyskusjach :crazy:

Mam pytanie - zamknięta grupa na BB - czy zamiast grupy nie powinno być forum zamknięte do którego dostęp mają wybrane osoby? Zamknięta grupa wygląda inaczej niż normalne forum na Lipcówkach 2007 zamknięte forum wyglądało jak normalne... a tak brakuje tam naszych suwaczków itp.

FACEBOOK - Wydaje mi się, ze lepsze forum zamknięte na BB niż na FB bo z tego co się orientuję, mimo, że zamknięta grupa na FB to i tak właściciele FB i chyba rząd USA ma dostęp do wszystkiego co tam jest umieszczone... jakies przepisy czy regulamin się pozmieniały czy coś... ogólnie FB to nie dla mnie... za duża inwigilacja

a teraz nadrabiam zaległości od czwartku... ehhhh

Hej, padam na twarz.. głowa mnie boli. Jakiś dupny dzień.

Usypiam Antka i robię obiad. Wczoraj mąż humor mi poprawił, bardzo ostatnio doceniamy czas spędzony razem.

Miss dobrze., że z Lenka wszystko w porządku, najważniejsze. :*

Kasia super, że chociaż u was w pracy jest w miarę stabilnie.

Zosia dzieci chyba zawsze się licytuja. Brata mojej bratowej mama przebrala za czerwonego kapturka, z rajstopami itd. Chłopak nie miał życia.

Ja tak na szybko, z OLga ok, nie ma wznowy, kolejne badanie za 3 miesiące:) najlepsze wiadomości:)

Miss trzymam kciuki aby wszytsko było dobrze i uciekaj do domu.

A ja spieprzyłam mase budyniowa i musiałam robić od nowa :( to tak jak sie nie ma dużej praktyki :)

Miss super że z Wami dobrze a co do pęcherza to mój w niedzielę po nim skakał, myślałam że zwariuje.

Ciasteczko kciuki trzymam za Olge.
Mój to już się wierci jak tylko usiade albo się położę.

A kopalnia na Mysłowicach ma spokój na nią nie wydali wyroku:D

Ale smakowitosci robisz na te ur mniam:D

MalaZosia spij póki można i póki chata wolna:D

Justyna nie stresuj się, bo na pewno nie ma czym dziś podgladniesz dzidziusia :D

Gosiula chciałabym do końca ale zobaczymy jak się będę czuła:D

Alkmena to trochę masz tej naszej lektury:)

Mamamm mój mąż ostatnio zamiast poprawiać humor ciągle go psuje :mad:

Mizerii mi się zachcialo:eek: chyba dziś zagosci u nas na obiad

Ciasteczko - wspaniałe wieści :)

Koga- fajne przebranie Jack Sparrow. Mój młody nawet nie zna Piratów z Karaibów. Jakoś się tym nie interesuje, poza tym jakoś wydaje mi się za mały jeszcze na taki film. A może za bardzo go trzymam jednak pod kloszem? Pewnie coś w tym jest :wink:

Kasia - ja właśnie wyrzuciłam mizzerię bo stoi od niedzieli w lodówce ;)

Zjadłam pierogi ale mi nie smakowały:/ Chyba dziś nie na nie mam smaka. Właściwie to na nic. Zjadłabym sobie pączka z marmoladą ale też nie oszaleję jak go nie zjem. Może w Hercie będą jeszcze jak będę szła po młodego.

Zamiast się położyć to zaczęłam ogarniać z praniem, podowieszałam co mogłam. Okno otworzyłam bo ciepło i słonecznie. Idę się wykąpać, małe spa zrobić, pazurki pomalować. Fajnie tak nic nie robić ale na dłuższa metę bym tak nie mogła. Jak ja wytrzymam? No w sumie z dużym brzuchem to pewnie będę leżeć całe dnie. Ale na razie aż mi się chce iść do pracy. Czekam na telefon w sprawie roboty bo ma być. Ale szef mówił, że nasz archiwista w piątek ma się ze mną kontaktować a tu wtorek i nic. Hmmmm.... ja tam się nie prosiłam tylko info od szefa dostałam o kolejnej archiwizacji i że mam być gotowa ;)

No jestem. Koszmar z tym moim synkiem. Nawet w domu do kibelka isc nie moge bo wyje :/ byla ze mna taka znajoma pani po 60tce nie chcialam, zeby ze mna weszla na usg ale wyjscia nie mialam bo ta szydera mala od nogi mi nie odeszla i siedzial kolo mnie z tabletem a ona go asekurowala, zeby nie spadl :/
MamaAnia dobrze, ze astma wykluczona oby mlody juz wiecej nie chorowal :)
MalaZosia ja jestem zdania, ze nie kazdy nauczyciel sie na wychowawce nadaje. Zwlacza dla malych dzieci, ktore musza sie nauczyc jak zyc w grupie, przyswoic wiedze, siedziec spokojnie na lekcji. Moze zmienia wam ta nauczycielke?
Martyna kciuki za odzyskanie pieniedzy
Kasia haha dac na loda :D ah te dzieci jak oodrosna to juz na przyjemnosci wyciagaja :D
Missis tu usg robi polozna. Nie robili problemu mogl wejsc ze mna ale darl sie jak sie polozylam na lezance :D wiadomo skad to krwawienie u ciebie?
Ciasteczko tylko nie szalej :) swietne wiesci :)
Poszlam po mikiego a on do mnie gdzie mam dzidziusia i ze przeciez bylam w szpitalu to pan doktor powinien go wyciagnac :D mowie, ze tylko sprawdzil czy ladnie rosnie i jescze w brzuszku zostanie i ze moze bedzie siostrzyczka a on do mnie "no dobrze, moze byc siostrzyczka ale ja chce jeszcze jednego braciszka" nooo jasne nic ino bede dzieci rodzila :D tak sobie mysle, ze chyba nikomu nie powiem o plci az do marca jak sie potwierdzi. Nie chce sie nakrecic albo potem sluchac ze wszystkim przykro bo miala byc cora a jest syn :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry