Hej
Ciezki dzien dzis miałam. Najpierw praca, potem wycieczka po sklepach i marketach budowlanych. W związku z koncem remontu łazienki M wywlekł mnie po jakieś duperele az z tego wszystkiego jakoś słabo sie poczułam i musiałam przysiąść. A ze w sklepie nie było na czym to posłużyłam się wystawionymi kompaktami wc

Ale miałam to gdzieś, wazne ze było gdzie tylek posadzić. Nie wiem skąd mi sie takie osłabienie wzięło.
Moze i z tego ze wczesniej ćwierć dnia spędziłam jeszcze u mechanika samochodowago, bo cos nam sie tam w aucie zepsuło, a potem jeszcze odwiedziłam lumpek celem buszowania. Wyszłam obładowana torbami. Kupiłam sobie dwie sukienki ciążowe bo juz niemal w nic sie nie mieszcze, kostium na bal przebierańców Drakuli dla Alanka do przedszkola, nówka z metkami za 18 zł

I trochę ciuszków dla maluszka
MyszkaJoasia haha u mnie cisza trwa dopóki mąż nie przeprosi

)) A na serio, nie ma co sie dąsać, obrażać i kłucić. Dorośli ludzie muszą umieć się dogadać ze sobą, bo to, poza wzajemnym szacunkiem, podstawa każdego udanego związku, ale zeby tak było obie strony muszą tego chcieć tak samo, inaczej nic dobrego z tego nie będzie.
No i ludzie którzy się kochają, są razem nie robią sobie swinstw. Takie rzeczy to na poziomie gimnazjalnym, nie w związku dwojga dorosłych ludzi.
Kasia miałam jeszcze wiele innych cięzkich przejsc z Alankiem, ale nawet nie chce mi sie opowiadać zeby nikogo nie straszyć. Zaliczyliśmy tez 12 dniowy pobyt w szpitalu na Ligocie, przez który mało co nie zeszłam na zawał, ale straciłam połowę włosów z głowy...
U moich znajomych tez rok bogaty w dzieci bedzie, conajmniej jakby ciąża bywała zaraźliwa ;-)
U mnie w okolicy nigdzie nie ma Pepco i az mi zal jak tak piszecie...
Koga ja całe życie jestem grzeczna :-)
Ciasteczko bardzo sie cieszę ze wyniki córci są dobre. Nie ma dla rodziców nic wazniejszego, wiem coś o tym
Mamuśka ja tez kocham ciuchy dziecięce H&M. Bodziaki są super, jak ich cały asortyment dziecięcy właśnie. Body lubię jeszcze z tesco, takie po 3/5szt pakowane. Nie polecam natomiast kupować ich w lidlu, bo po kilki założeniach mają taaaakie dekolty.
Missis masakra jakas to wszystko co Ciebie spotyka... Nie wiem co powiedziec, jesli miałabym możliwość, na twoim miejscu, myślałabym na całkowitej zmianie lekarzy i szpitala, bo to co opisujesz to jakiś horror...
Martyna jak Twój M taki hojny i szczodry dla brata to niech na tydzien idzie gdzie rowy kopać, zarobi i sam odda pieniążki które zabrał jego brat! Też bym nie podarowała, choćbym miała sie z rodziną skłócić...
Wiecie co, ostatnio czesto głowa mnie boli. Nie wiem czemu. Szczególnie wieczorami... Normalnie nigdy niemalze mnie łeb nie bolał a teraz notorycznie......