reklama

Pogaduchy czerwcówek

Kasia nie ma takiej opcji :D zamykam fabryke :D
Koga dzieki z jednej strony sie ciesze z drugiej jest gorzej niz bylo :D juz bym wolala, zeby powiedziala, ze nie wie czy to chlopiec czy dziewczynka niz to wydaje mi sie. Ehh babie to nie dogodzi :D
Za ciebie jednak mocno kciuki trzymam niech sie panienka potwierdzi :)
Ciasteczko zdrowka. Kuruj sie na urodzinki corci :) ja bodziaki mialam tez z tesco czy asdy te angielskie i dla mnie rewelka. Hm nie mialam w pl nigdzie w okolicy wiec nie mam zadnego porownania :)
Gosiula to jak mala zjada w przedszkolu to faktycznie jej wystarczy. Moje maja tylko 3 h bezplatne i na tyle chodza. Kacperek bedzie mial lunch gdzies ok 11.30 a miki juz nie ma wcale bo konczy o 12 takze zupka obowiazkowo :)
Zmoglam sie i ogarnelam chate a takiego mam lenia :x

reklama
Kasia nawet nie wiedziałam że jest next w SCC. Chyba się tam przejadę w niedługim czasie:) ja kupuję w sklepie na ich stronie. Przywożą kurierem do 3 dni prosto z Anglii i powyżej chyba 75 zł jest bezpłatnie

Gosiula na stronie nigdy nie widziałam przecen a w sklepie stacjonarnym byłam kiedyś ale w Londynie. Moja córka jest lubi zupki, zawsze przed drzemką zupka musi być ale od babci, od mamy średnio smakuje :(

No całe prawie popołudnie przesiedziałam przy kopmpie na allegro.Wylicytowałam kobinezon 74 prawie nówka za uwaga zawrotne 3zł a super bo z nexta :) i jeszcze kilka innych rzeczy np pajacyki po 5 zł super ładne od 62 po 80 wiec wyprawka pajacykow w kaplecie.
Zrobiłysmy sałatke owocowa z płatkami owsianymi i wcinamy z Nela.

A zapomniała bym brat od M chyba tez bd miał dziecko wiec M mi mowi zebym odpusiła z ta kasa ale on juz nas ogołacił jak tam mieszkalismy i jeszcze inne takie były wiec powiedziałam ze nie daruje i koniec kropka .

Ciasteczko - Powodzenia w pieczeniu ciast.Zupki ja tez gotuje bo Nelka lubi a najbardziej pomidorowaela y i szpinakowa :P
Koga - Bielizna z Intimismimi super ale jak moja siostra tam pracowała i kupowała w krakowie na ich hurtowni te same rzeczy za duzzo duzoo mniej to mozna bylo kozystac.
Kasia - ja mizzerie ostatnio jakos co niedziele jem ale nie to samo co z ogorkow z ogrodu to jest.
Mała Zosia - EE mozna sobie znalesc cos do roboty . Ja w koncu moge z Nela nadrobic wiele i moge pomalowac i prac regularnie w domu jest super :P
Locia - Ah te dzieci . Kibel jak kibel ale mnie nela za sznurek w spodniach ciagnie jak mam w dresie :PI pomału gratuluje córki.
Myszkajoasia- no mi by musieli alegro chyba zablokowac:P
miss- naprawde Ty napisz ksiazke o tych przygodach oby tylko Lenka była zdrowa i siedziała u cb jak najdłuzej.
Gosiula- hmm chyba jutro kalafiorowa zrobie.
Alkmena- ja tam nie musze o tym przekonywac bo kupie sobie go jak skoncze wkoncu obraz na zamóienie co maluje ale jakos marnie mi to idzie ...:P I przedewszystkim musze lampe wymienic .
Smile- powodzenia na jutrzejszej wizycie :)

Kucyki leca wiec musze patrzec bo to druga po swince pepie bajka na topie a pozniej idziemy spac bo mamy rano wstac wczesnie zeby isc na poranny spacer tak Nela stwierdziła :P

Hej. My znowu mieliśmy dzień lenia, fakt faktem popralam. Nawet powiesilam na ogródku, pachnie cudnie, słońcem.

Skusilyscie mnie, poogladalam na stronie next, nosz cudowne są, gdybym mogła to kupiła bym wszystkie:D

Martyna na twoim miejscu nie odpuscilabym tych pieniędzy.

Miss może pomysl o innym szpitalu, to w głowie się nie mieści co tam się dzieje.

Ciasteczko super, że Olga zdrowa:)

Koga też lubię takie zakupy. Moje ostatnio ograniczają się do spożywczaka.

Mamuska ja kupuje bluzki, body. Dresiakow nigdy nie kupowalam w pepco.

Tak mnie boli spojenie, że nie mogę uchodzić, z siadaniem nawet mam problem. Mam na coś jeszcze ochotę, uciekam przejrzeć szafki w kuchni.

Dziewczyny jak Wy szalejecie z tymi zakupami! Jej, ja chcę znać płęć :):):)

lolcia ja z mężem lubię chodzić, a teraz nie mamy co z dzieciem zrobić, więc albowejdą ze mną labo się przejadą po prostu :)
Alkmena ja tak właśnie robię, pisze w notatniku, mogę sobie na spokojnie Was czytam i mogę odp :)
u mnie dziś ogórkowa :)
Ciasteczko Ooo no co Ty? To mnie póki co żaden bodziak z h&m nie zawiódł :)
Zgadzam się co do nexta. Ja bardzo często na ciuchach znajdowałam używki nexta. Mo faworyt cienka kurteczka a autka za 7zł, wyglądała jak nówka i do tej pory tak wygląda!
mississ och kurde...Brak słów... A to w moczu Ci wyszła ta bakteria?
A spokojnie, pamiętaj, że lepszy antybiotyk niż bakteria, a z Lenką na pewno będzie ok!
koga noo i super, ze zakupy dla siebie!
martyna i bardzo dobrze zrobiłaś, nie odpuszczaj. To zwykła kradzież, jak nie miał to mógł poprosić!

MAMAMM mnie tez czesto boli spojenie,zazwyczaj jak dlugo stoje lub chodze.. Ale meczace i nieprzyjemne jet to bardzo..
MARTYNA nie odpuszczaj kasy. Co to wogole za tlumaczenie..

reklama
Hej

Ciezki dzien dzis miałam. Najpierw praca, potem wycieczka po sklepach i marketach budowlanych. W związku z koncem remontu łazienki M wywlekł mnie po jakieś duperele az z tego wszystkiego jakoś słabo sie poczułam i musiałam przysiąść. A ze w sklepie nie było na czym to posłużyłam się wystawionymi kompaktami wc :baffled: Ale miałam to gdzieś, wazne ze było gdzie tylek posadzić. Nie wiem skąd mi sie takie osłabienie wzięło.
Moze i z tego ze wczesniej ćwierć dnia spędziłam jeszcze u mechanika samochodowago, bo cos nam sie tam w aucie zepsuło, a potem jeszcze odwiedziłam lumpek celem buszowania. Wyszłam obładowana torbami. Kupiłam sobie dwie sukienki ciążowe bo juz niemal w nic sie nie mieszcze, kostium na bal przebierańców Drakuli dla Alanka do przedszkola, nówka z metkami za 18 zł:) I trochę ciuszków dla maluszka:)

MyszkaJoasia haha u mnie cisza trwa dopóki mąż nie przeprosi :))) A na serio, nie ma co sie dąsać, obrażać i kłucić. Dorośli ludzie muszą umieć się dogadać ze sobą, bo to, poza wzajemnym szacunkiem, podstawa każdego udanego związku, ale zeby tak było obie strony muszą tego chcieć tak samo, inaczej nic dobrego z tego nie będzie.
No i ludzie którzy się kochają, są razem nie robią sobie swinstw. Takie rzeczy to na poziomie gimnazjalnym, nie w związku dwojga dorosłych ludzi.

Kasia miałam jeszcze wiele innych cięzkich przejsc z Alankiem, ale nawet nie chce mi sie opowiadać zeby nikogo nie straszyć. Zaliczyliśmy tez 12 dniowy pobyt w szpitalu na Ligocie, przez który mało co nie zeszłam na zawał, ale straciłam połowę włosów z głowy...
U moich znajomych tez rok bogaty w dzieci bedzie, conajmniej jakby ciąża bywała zaraźliwa ;-)

U mnie w okolicy nigdzie nie ma Pepco i az mi zal jak tak piszecie...

Koga ja całe życie jestem grzeczna :-)

Ciasteczko bardzo sie cieszę ze wyniki córci są dobre. Nie ma dla rodziców nic wazniejszego, wiem coś o tym:)

Mamuśka ja tez kocham ciuchy dziecięce H&M. Bodziaki są super, jak ich cały asortyment dziecięcy właśnie. Body lubię jeszcze z tesco, takie po 3/5szt pakowane. Nie polecam natomiast kupować ich w lidlu, bo po kilki założeniach mają taaaakie dekolty.

Missis masakra jakas to wszystko co Ciebie spotyka... Nie wiem co powiedziec, jesli miałabym możliwość, na twoim miejscu, myślałabym na całkowitej zmianie lekarzy i szpitala, bo to co opisujesz to jakiś horror...

Martyna jak Twój M taki hojny i szczodry dla brata to niech na tydzien idzie gdzie rowy kopać, zarobi i sam odda pieniążki które zabrał jego brat! Też bym nie podarowała, choćbym miała sie z rodziną skłócić...

Wiecie co, ostatnio czesto głowa mnie boli. Nie wiem czemu. Szczególnie wieczorami... Normalnie nigdy niemalze mnie łeb nie bolał a teraz notorycznie......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry