reklama

Pogaduchy czerwcówek

mama-mila jesteś mistrzem licytacji!
justyna wcale Ci się nie dziwię. JA tam tez nie chciałabym mieć codziennie tłumów gości...
a poza tym, nie wiem czy chciałabym, żeby ludzie z mojej pracy zaglądali mi między nogi :)
Sosnowiczanka fajnie, że wszytsko ok :)
Smile nic się nie bój, będzie dobrzde :)
MalaZosia jej niby te dzieci jeszcze takie male, ale już potrafią być okrutne...
myszkajoasia
1. Głownie kłócimy się o jakieś drobnostki związane z codziennością :)
2. Raczej wyjaśniamy sobie na bieżąco. Raz nie odzywałam sie 2 dni :)
3. Czasem tak, kiedy potrzebujemy ochłonąć i przemyśleć, żeby nie powiedzieć sobie za dużo
4. Czy my robimy sobie jakieś świństwa podczas kłótni ? Nie :)

mississ super, że zaglądasz! A wiadomo dlaczego te plamienia?
lolcia ja u nas też często widzę jak przychodzą z dziećmi na usg. Ostatnio jak czekałam to przed nami byli tata, mama i dwójka dzieci :)
My teraz też razem pojedziemy, jak Młody bęzie jęczał to mąż z nim wyjdzie
no i gratuluję córy! :)
mamaAnia super, że wszystko ok!
ciasteczko wspaniałe wieści! Najlepszy prezent urodzinowy dla Olgi!

co do pepco to ja mam mieszane uczucia, bo czasem kupuję tam jakieś fajne "perełki" a innym razem coś, co po jednym praniu wygląda jak szmatka do podłogi ;/
Za to polecam bodziaki z h&m, tam jest ciągle ta promocja, że 3 w cenie 2 i są fajne jakościowo, nie rozściągają sie i co dla mnie ważne mają przy szyi guziki, a nie dekolt, gdzie zaraz całe cycuchy wychodzą :)

a i myślę, ze to dobry pomysł z forum zamkniętym, bo grupa wygląda zupełnie inaczej...Tylko ja ciemniak jestem w takich sprawach i nie wiem jak to się robi...Poza tym to chyba musi adminka zrobić? Czy nei? W sumie to nie wiem :-)

reklama
Wszystko co naprodukowałam to wcięło.... teraz pisze w wordzie i po prostu wklejam tutaj bo za dużo razy mi się to przytrafiło :angry:

MałaZosia - jeśli chodzi o godzyny lekcyjne to pocieszam się, ze w 2 klasie będzie miał na rano. U nas bal przebierańców w piątek i Michał będzie Bumblebee Kupiliśmy przez allegro bo w wypożyczalniach nie można było zarezerwować tylko jeśli coś jest to można wtedy brać... poza tym nie było takiego stroju w wypożyczalni :) Strój i poza Twojego synka bomba :)

Co do wyboru miedzy 80a 60% - albo jesteś przyzwyczajona do wydawania przez rok 80% pensji albo szalejesz przez pół roku ze 100% a potem brakuje bo masz tylko 60%... wiec idąc tym moim rozumowaniem idę na rok i 80% :)

malgoś - witaj w klubie wielbicieli Passatów :-D

martyna
- ja mam Canona :) też myślę o 50 ze światłem 1.4 :) teraz muszę tylko przekonać męża PO CO mi taki obiektyw :rofl2:

GingerBaby - zerknęłam na FB - i tak z ciekawości zapytam: jakie masz powiązania z Błoniem? do kiedy pracujesz, chyba nie doczytałam? ja jeszcze tylko 3 dni :)

Mama-mila - gdzie oglądasz te historie porodowe?

I takie wyrwane z kontekstu:

- Forum zamknięte - napisałam do administratorów…

- Zupa Ogórkowa… jadłam wczoraj i w niedzielę… kwaśna… ale przepyszna

No i bajka sie skonczyla... mam jakas bakterie znow ku..wa! Przez 3 dni w domu sie zarazilam?? Chyba kur... nie. Pie...dolony syfiasty brudny szpital! Boje sie o lenke bo kolejny antybiotyk mnie czeka... juz tyle tych lekow... tak sie o nia boje czy bedzie zdrowa czy wszystko jej sie wyksztalci dobrze przez ten stos lekow :-( ma do mnie przyjsc ten byly lekarz bo to on mnie o tym poinformowal bo chce go popytac czy przez to to krwawienie czy kuzwa to grozne czy sie moze dostac do dziecka...i w ogole. Akurat ten aaaggrr ma dzis dyzur. Mam ochote ich powystrzelac!!!!!!! :(

MISS wspolczuje Ci bardzo.. Lenka napewno bedzie zdrowa.. Mam nadzieje ze przynajmniej wszystko Ci lekarz wyjasni i odpowie na pytania..
MYSZKAJOASIA szalejesz ;)
MAMUSKA no wlasnie mi sie tez pare razy trafily w pepco takie jednorazowe rzeczy.. Za to ostatnio kupilam skarpetki i rajstopki dla malej i sa bardzo ok.
CIASTECZKO super wiesci!

Ja zrobilam zupe kalafiorowa i juz zjadlam miseczke:) raczej codziennie gotuje drugie danie bo corka i tak zjada obiad w przedszkolu ale dzisiaj tak mi sie chcialo zupy ze zrobilam;) maz sie zdziwi ze dzisiaj dwa dania;) jade po mala do przedszkola.

MamaAnia okaze sie w czerwcu czy do 3 razy sztuka :D
Mamuska ja jakos wolalam sama na usg chodzic jakas inna chyba jestem :D ale na szczescie juz po a w marcu pojde w pl bez dzieckow :) i dzieki oby sie potwierdzilo :)
Missis wspolczuje bardzo. Nie dosc, ze przejscia z poprzednimi ciazami, teraz rozne atrakcje to jeszcze szpital i lekarze rodem ze sredniowiecza :/ nie masz mozliwosci zmienic szpitala?
Gosiula u nas zawsze sa 2 dania. Zupka wczesniej zeby chlopcy zjedli w okolicach poludnia a drugie jak mezasty wraca z pracy coby rodzinny posilek przynajmniej raz dziennie zaliczyc :)
Mlody spi a mi sie nic nie chce. Boli mnie lepetynka ale nie az tak coby tabsa brac, katar jakis sie przyplatal i chodze z chusteczkami i stwierdzilam, ze na obiad pojde na latwizne i odmrozilam bigos :)

Miss masakra jakas co za syf tam mają. Z Lenka na pewno będzie dobrze. Mówię Ci pisz książkę o tym szpitalu.

Lolcia ha ha nie ma że boli braciszka już planuj dla Mikiego :D

Myszka schowaj zakupy i mu nie pokazuj:D

lolcia - gratuluje udanej wizyty, a w zasadzie podwójnie udanej, czyli jednak jest dla nas nadzieja haha - u mnie się w lutym powinna płeć potwierdzić na połówkowym

ciasteczko - super wieści!

myszka - ja tez byłam na zakupach, ale nie, nie, nic dla dzieci, ani tych w brzuchu ani na zewnątrz .... sobie w intimissimi poszalałam, uwielbiam tę bieliznę, ale tylko w czasie przecen;-) dla dzidziusia to chyba na wiosnę jakieś zakupy zrobię

a jak już tak kupujecie to ja polecam mothercare zwłaszcza teraz - tam są przeceny po 50% i wtedy paczka bodziaków czy śpiochów wychodzi jak z pepco, a jakość - nie do zdarcia ... przynajmniej 5 lat temu tak było:tak:

MałaZosia ja miałam wczoraj pierogi i mi bardzo smakowały. Ale ostatnio mam spory apetyt, chyba nawet za duży.
Lolcia gratuluje córki :) będziesz miała z kim po sklepach latać jak podrośnie. Co do choroby to ja też chyba zaraziłam się od Olgi i od 2 dni mnie łamie. Oby nic się nie rozwinęło
MamaAnia u nas też wiosna
Mamuśka co do pepco to mam podobne zdanie więc staram się zawsze dobrze obejrzeć, nie kupuję za dużo ale dostajemy z niego dużo prezentów i są w miarę:) za to o body z h&m mam inne zdanie. Mam wiele i dalej kupuje bo lubię materiał, bardzo lekki i miękki ale zawsze przy zapięciu przy dupce robią mi się dziury bo ten lekki materiał jest słaby jak się odpina. Na szczęście Olga już wyrasta z rozmiarówki bodziaków i będę musiała się przełamać i tylko w bluzeczkę ją ubierać. Za to mogę polecić firmę Next. Ogólnie ubranka drogie, ale czasem getry czy bluzki są po 20-25 zł. Niestety są tylko w Anglii albo można zamówić na stronie z dowozem.
Alkmena dalej nie potrafię znaleźć zamkniętej grupy, zaproszenie dostałam, przyjęłam i nie potrafię tego ogarnąć:) Lubisz samochody Passaty? Bo się zrozumiałam. Ja tak to my mamy w domu perełkę:) 19 latka (oczywiście jako drugi samochód, bo strach daleko nim jeździć:) ale jeździ
Miss współczuję, pewnie leki które dostajesz są bezpieczne więc nie ma co się martwić
Koga niestety nie mam w okolicy mothercare a szkoda bo bym sprawdziła. Jak juz pisałam ja polecam nexta. Uwielbiam ich jakość.

Ja po wizycie u mechanika zaliczyłam ciuszka i Pepko. Kupiłam kilka ubranek dla Olgi i prezent dla koleżanki na urodziny. W dodatku u mechanika po podłączeniu do komputera wyszło, że wszystko ok i wcale nie trzeba wymieniać części za 1100 zł. Chyba ktoś chciał nas naciągnąć. Pożyjemy zobaczymy.
A ja pije kawkę, jem monstery i drożdżówkę i strasznie się cieszę Olgą. Do 17 odpoczynek a potem piekę ciasteczka

reklama
LOLCIA u nas jak mala zje dwudaniowy obiad w przedszkolu to potem wystarczy jak razem z nami zje drugie danie wiec rzadko robie zupke:)
KOGA fajnie ze udalo Ci sie cos kupic dla siebie. Ja wlasnie kupowalam dla corki bodziaki w mothercare na przecenach i liczylam na to ze teraz tez kupie na wyprzedazach dla maluszka no ale plec nie potwierdzona wiec narazie czekam..
CIASTECZKO uff to dobrze ze z samochodem udalo sie bez duzych wydatkow.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry