MamUśKaaa88
Fanka BB :)
mama-mila jesteś mistrzem licytacji!
justyna wcale Ci się nie dziwię. JA tam tez nie chciałabym mieć codziennie tłumów gości...
a poza tym, nie wiem czy chciałabym, żeby ludzie z mojej pracy zaglądali mi między nogi
Sosnowiczanka fajnie, że wszytsko ok
Smile nic się nie bój, będzie dobrzde
MalaZosia jej niby te dzieci jeszcze takie male, ale już potrafią być okrutne...
myszkajoasia
1. Głownie kłócimy się o jakieś drobnostki związane z codziennością
2. Raczej wyjaśniamy sobie na bieżąco. Raz nie odzywałam sie 2 dni
3. Czasem tak, kiedy potrzebujemy ochłonąć i przemyśleć, żeby nie powiedzieć sobie za dużo
4. Czy my robimy sobie jakieś świństwa podczas kłótni ? Nie
mississ super, że zaglądasz! A wiadomo dlaczego te plamienia?
lolcia ja u nas też często widzę jak przychodzą z dziećmi na usg. Ostatnio jak czekałam to przed nami byli tata, mama i dwójka dzieci
My teraz też razem pojedziemy, jak Młody bęzie jęczał to mąż z nim wyjdzie
no i gratuluję córy!
mamaAnia super, że wszystko ok!
ciasteczko wspaniałe wieści! Najlepszy prezent urodzinowy dla Olgi!
co do pepco to ja mam mieszane uczucia, bo czasem kupuję tam jakieś fajne "perełki" a innym razem coś, co po jednym praniu wygląda jak szmatka do podłogi ;/
Za to polecam bodziaki z h&m, tam jest ciągle ta promocja, że 3 w cenie 2 i są fajne jakościowo, nie rozściągają sie i co dla mnie ważne mają przy szyi guziki, a nie dekolt, gdzie zaraz całe cycuchy wychodzą
a i myślę, ze to dobry pomysł z forum zamkniętym, bo grupa wygląda zupełnie inaczej...Tylko ja ciemniak jestem w takich sprawach i nie wiem jak to się robi...Poza tym to chyba musi adminka zrobić? Czy nei? W sumie to nie wiem :-)
justyna wcale Ci się nie dziwię. JA tam tez nie chciałabym mieć codziennie tłumów gości...
a poza tym, nie wiem czy chciałabym, żeby ludzie z mojej pracy zaglądali mi między nogi
Sosnowiczanka fajnie, że wszytsko ok
Smile nic się nie bój, będzie dobrzde
MalaZosia jej niby te dzieci jeszcze takie male, ale już potrafią być okrutne...
myszkajoasia
1. Głownie kłócimy się o jakieś drobnostki związane z codziennością
2. Raczej wyjaśniamy sobie na bieżąco. Raz nie odzywałam sie 2 dni
3. Czasem tak, kiedy potrzebujemy ochłonąć i przemyśleć, żeby nie powiedzieć sobie za dużo
4. Czy my robimy sobie jakieś świństwa podczas kłótni ? Nie
mississ super, że zaglądasz! A wiadomo dlaczego te plamienia?
lolcia ja u nas też często widzę jak przychodzą z dziećmi na usg. Ostatnio jak czekałam to przed nami byli tata, mama i dwójka dzieci
My teraz też razem pojedziemy, jak Młody bęzie jęczał to mąż z nim wyjdzie
no i gratuluję córy!
mamaAnia super, że wszystko ok!
ciasteczko wspaniałe wieści! Najlepszy prezent urodzinowy dla Olgi!
co do pepco to ja mam mieszane uczucia, bo czasem kupuję tam jakieś fajne "perełki" a innym razem coś, co po jednym praniu wygląda jak szmatka do podłogi ;/
Za to polecam bodziaki z h&m, tam jest ciągle ta promocja, że 3 w cenie 2 i są fajne jakościowo, nie rozściągają sie i co dla mnie ważne mają przy szyi guziki, a nie dekolt, gdzie zaraz całe cycuchy wychodzą
a i myślę, ze to dobry pomysł z forum zamkniętym, bo grupa wygląda zupełnie inaczej...Tylko ja ciemniak jestem w takich sprawach i nie wiem jak to się robi...Poza tym to chyba musi adminka zrobić? Czy nei? W sumie to nie wiem :-)