reklama

Pogaduchy czerwcówek

Nunka wydaje mi się, że długość szyjki to kwestia indywidualna. Są tu dziewczyny, które mają 25-30mm, ja mam 40mm a znam dziewczynę, która zaraz przed porodem miała 80mm (czaicie?!) :) Teraz należy Ci się odpoczynek i nic tylko się cieszyć, że już nie musisz pracować.

reklama
nunka wypoczywaj...:) takie bole jak na okres w ciazy nigdy nie wroza nic dobrego.. dlatego ja odciagam wizyte u gina bo pewno bede miec te same wiesci choc mojej szyjki ostatnio bylo tyle co nic podobno... wiec teraz sie tylko modle zeby rozwarcia nie bylo...

o widzę, że nie tylko ja zostawiłam biustonosz na sam koniec.. jak mi się nie chce za tym chodzić.. ale przynajmniej dziś zamówiłam olbrzymią paczkę z gemini i myślę, że wyprawkę do szpitala będę mieć już praktycznie gotową, jak mi to przyjdzie :happy:

Ja zamówienie w genimi planuję zrobić w przyszłym tygodniu, kołyskę wylicytowałam dzisiaj teraz tylko czekać aż przyślą, no i zostanie mi najgorszy zakup czyli wózek.
Pokój małej będziemy robić później bo na razie będzie spała w sypialni w kołysce.
Dzisiaj przeczytałam na majówkach że dziewczyna już urodziła i to uświadomiło mi że poród zbliża się nieuchronnie, wiadomo po majówkach kolej na nas dziewczyny.

myślę, że powinny nam już dzwonić w uszach złowieszcze werble :-) chociaż ja dopiero 30.06, więc może wstrzymam ciarki na plecach tak chociaż do połowy maja :D

Ostatnia edycja:
achhh Dziewczynki tak na szybko do was wpadlam jeszcze:) Ide zaraz spac bo mialam baaardzo intensywny dzien. Moja towarzyszka niedoli-bratowa dzisiaj urodzila a ja bylam w swoim szpitali sie zapisac i ogladac porodowke! I wlasnie do mnie doszlo ze pora.na mnie... poza tym z nadmoaru wrazen zapomnialam o swojej wizycie u gina (o ja glupek) i jak sie skapnelam to jiz bylo za pozno a od jutra jest na urlopie i mam wizyte z położną tylko:/
co do porodowki... ale czaaad, wyglada jak jakis gabinet kosmetyczny, nie uwierzylabym jakbym nie zobaczyla. Normalnie chce sie rodzic:P
jutro napisze wiecej, dobrej nocy!

reklama
Jak nie zjesz obiadu to przyjdzie Pan i Cię zabierze :D
Opowieści dziwnej treści:D jak legenda z dzieciństwa ha ha. Ale czad! Do mnie to jakoś nie dociera że to zaraz może być :)

Ja poczytałam o porodach na kwietniówkach i wszystko mi się przypomniało i sram w gacie :-D:-D:-D

co do porodowki... ale czaaad, wyglada jak jakis gabinet kosmetyczny, nie uwierzylabym jakbym nie zobaczyla. Normalnie chce sie rodzic:P
jutro napisze wiecej, dobrej nocy!

:-D:-DZmienisz zdanie jak zaczniesz rodzić .

A u nas słonecznie ale chyba nadal wieje jak nad morzem. Dzisiaj źle spałam w nocy i miałam koszmary więc zaraz idę złapać drzemeczkę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry