• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Masz racje asiorrrek, muszę wszystko prać. Najlepsze jest to, ze to bylo przedostatnie pranie, ale przyszlo mi na mysl wywietrzyc dzisiaj szafę z ciuchami małego bo jeszcze trochę nowością smierdzi. No i mam wszystkie ciuszki do prania bo w szafie az grubo tego pyłku. A juz poprasowane mialam... po prostu usiąść i się śmiać; )

reklama
Dobry wieczór,

Trochę mnie tu nie było, ale remont pochłonął nas całkowicie. Aż zapomniałam, że jestem w ciąży :) Wciąż jesteśmy na pudłach, nierozpakowani, ale już widać światełko w tunelu :D Dziś druga noc NA SWOIM haha. Fajnie tak, mieć 100% prywatności.

Cieszę się, że majowy Wam się udał. Mam nadzieję, że będzie coraz cieplej, bo ostatnio pogoda w kratkę.

Koronka, fajnie, że już jesteś w Polsce. Łączę się myślami w rozpakowywaniu, malowaniu ścian i tak dalej... ;)

Dobrej nocy.

Czoperka, gratuluję własnego gniazdka :D remont na swoim to z jednej strony wykańczające, z drugiej wspaniałe przeżycie :-) przynajmniej ja tak to wspominam :) choć nie ukrywam.. cieszę się, że mamy to już za sobą :)

Czoperka, zazdroszczę, że juz spicie na swoim. My właśnie jesteśmy w trakcie kupowania mieszkania do całkowitego remontu, myślę że do sierpnia nam zejdzie z tym wszystkim. Młody na razie będzie mieszkał w naszej sypialni więc pokoiku mu teraz nie urządzamy.

U nas leje od rana ale przynajmniej jest czym oddychać bo przy wczorajszej duchocie ledwo żyłam.

Czoperka gratuluje własnego kąta :) nie ma to jak swoje :)
Tak jak pisze Kaliiia ja tez cieszę sie ze mam to juz za sobą,bo roboty było bardzo dużo,ale satysfakcja teraz jest :)

witam srodowo... :) dzis swieto ciesli :) jak to mowia moi znajomi.. :) przychodza ciesle i dziela tydzien na pol... :D pomysl
u na obiad brak pogoda za oknem fatalna mlody wstal juz o 6 dzien zapowiada sie... hmmm... przynajmniej moje samopoczucie jako tako..

czoperka - nie ma to jak na swoim.. szybkiego uporania sie ze wszystkim tylko nie przesadzaj za bardzo sil masz polowe mniej.. :)
mamagata - no to powazna decyzja przed wami... nasz maluch tez poki co bedzie w naszej sypialni za to musimy wyeksmitowac teoska z niej i zastanawiam sie jak zrobic to bezbolesnie...

gdiapers zielone i pomarańczowe.jpgwklady.jpg
Witam dziewczyny jestem tegoroczną marcóweczką trzymam kciuki za wasze szybkie porody :-). Nie potraktujcie mojego wpisu jako spamu wiem że tez nie lubiłyśmy wpisów o sprzedażach ale został0 mi po moim synku 9 opakowań biodegradowalnych wkładów do pieluszek hybdrydowych. Mam też 4 takie pieluszki takie jak na zdjęciu nie używane. Chciałabym to sprzedać komuś komu by się przydały. Jak coś wiadomość priv

Załączniki

• gdiapers zielone i pomarańczowe.jpg
    gdiapers zielone i pomarańczowe.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 66
  • wklady.jpg
    wklady.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 75
reklama
czoperka, super! Nie ma to jak na swoim. My na wynajętym ale caly czas mam marzenie, ze wroce do Polski a wtedy przewroce cały dom do gory nogami! Ja uwielbiam remonty!
mama Agata-to Was czekaja wazne decyzje teraz:/ powodzenia! A u nas tez pada i o dziwo lepiej sie czuje niz wczoraj.
Asiorrek ja co do srody znam inne powiedzonko :D ze dzis święto, bo pol tygodnia w d...;) Ach i nie zazdroszczę eksmisji małego:) moze juz zacznijcie go przyzwyczajac, zeby potem nie znienawidzil dzidziusia ze mu miejsce u rodziców skradł; )

Ja juz dwie suszarki zapelnione, super tak wrzucac do pralki czyste i wyprasowane ciuchy z szafy. No i cale mieszkanie na mokro musze myc bo te pylki sa wszędzie. Na szczęście dzisiaj pada, wiec na dworze opadly. A ja sie przyzwyczajam do ciaglego prasowania malych ciuszków hihi;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry