reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Hej ;)

Lina odpoczywaj i niech Maluszek rośnie w brzusiu!

Angel- Z tą rozmiarówką to jest tragedia! Ostatnio kupiłam body i spodenki na 74 i jak przyszedł to sobie myślę taki coś mały... Przykładam do tych co mam i idealny do 68. Idzie się wkurzyć.

My dziś zaczynamy przemeblowywanie i rozkładanie szafy i łóżeczka Małej. Jak już będzie to zrobione to też biorę się za pranie.

Lecę na śniadanko ;)
Miłego dnia!

witam sobotnio
Noc calkiem mila tylko 4 wycieczki do toalety moze powinnam poduszke tam zainstalowac.
Dziewczyny mam pytanko czy tylko ja tak mam?Czasem jak sie smieje potrafie popuscic kilka kropel,nigdy tak nie mialam nie wiem co sie dzieje.
Widze ze juz mebelki rozkladacie a ja hmm w kartonie ;)
Dzis z rana mam takie cisnienie 150/100 ze postanowilam lyknac tabletki te co mi ginekolog w pl przepisala
kasiulka nie wiem czy dobrze pamietam ale masz chyba nadcisnienie jakie leki masz i jak je lykasz?

dzien dobry!

a ja mam tak; siedze, czytam, czytam co tu piszecie, oczy mi sie zamykaja, wiec w pewnym momencie kocyk i odpadam na kanapie w salonie (jak dobrze miec lapa przy samej kanapie w salonie heheh), przekimam tak do 1- 2,budze sie, wizyta w toalecie i ide do sypialni.
ale Ewstra- 4 wycieczki do toalety w nocy:szok: masakra jakas! wspolczucia normalnie.
a z tym popuszczaniem to ja nie mialam nigdy, ale to najnormalniejsze na swiecie, wiele moich kolezanek tak ma lub mialo.

Angel- ja symbolicznie rowniez jak Ty, zaczynam dzis to co mialam juz z tydzien temu zrobic, ale tak sie wlasnie zbieram:-D
czyszcze praleczke, zaraz puszcze pierwsze pranie z ciuszkami dla malego, bom stwierdzilam, ze mam tego za duzo, zeby zostawic to na ostatnia godzine wszystko, zakopalabym sie kompletnie.
a juz jakby tak nie daj bog mial to robic moj malz:crazy: to by byla jazda:-D

z rozmiarami to jest jazda!
nie ma sie co sugerowac metkami.

kurde lece, bo mi zaraz beben w pralce urwie:szok:

dzien dobry.
wcianm własnie snaidanko i zaraz jedziemy do Limerick:-) mam nadzieje ze uda mi sie kupić wanienke i jakies pierdółki:-) a o 14 zwiedzanie porodówki:-)

Z imprezy wrócilismy dopiero 2:30:-) ale przynajmniej się pośmialiśy. milej soboty życze

witam sie ;] wstalam zjadlam zsniadanie ogladne jakiegos seria i pojde spac jak zawsze ...dzis w domku mym jestem meza z dzieckiem odelegowalam do cioci wiec mam wolne!!

c do rozmiarówek ubran to jest w ogole magia czasem na pol roczne dziecko pasuje ubrania z metakami 0-3 mce haha a czasem pasuje te dla dzieci powyzej 12 mca ...wiem co mowie . wiec i ja zawsze na "oko" kupywalam !!!

Hej :-)

Jak dobrze pospać w swoim łożeczku - nawet chrapanie M mi dziś nie przeszkadzało :-D:-D:-D Mała od rana też jakaś spokojniejsza - 2 kopniaczki i śpimy dalej ;-) byłam ekspresem w szkole i niestety jutro muszę stawić się na zajęciach... :sorry: trudno mieli mi odpuścić obecności a dać materiały do domu ale skoro trzeba to na 4-5 godzin pojadę - na wszystkich napewno nie zostanę... :sorry::sorry:

Ależ Wy macie fajnie już mebelki rozkładacie wszystko poszykowane - nawet pieluszki z tego co wyczytałam - a ja :szok: mam tylko troszkę ubranek dla Gwiazdki mojej a poza tym ani łóżeczka, ani materacyka a jak się urodzi to M będzie miał szał ciał w zakupach :-D:-D:-D

Ajako jak Matka Polka to jeszcze ze dwoje by się przydało ;-)

A rozmiary rozmiarom nie równe - ja mam kilka kompletów 56 i wyglądają niektóre na 2 razy większe od pozostałych - także się nie trafi ;-)

dziendobry dziewczyny :-D
ja humorek nieco lepszy dzis :-D wstalam zjadlam sniadanko i wrocilam do lozka, jeszcze chyba jakas mala drzemka bedzie :happy: bo ostatnio spanie w nocy to mi wogole nie wychodzi... co do tych rozmiarow to jest jakies nieporozumienie u mnie tez niby dwie rzeczy na 56 a sa zupelnie inne rozmiarowo... zobaczymy jak to bedzie jak juz malec sie urodzi i jak to bedzie pasowac....

dziendobry a pisk a psik a psik - tak wyglada moj dzisiejszy poranek... masakra jakas znowu wrocilo moje straszne przeziebienie kicham smarkam i mam 36 st tylko... oczy zalzawione aaaa juz nie mam sily do tego.
M. pojechal do pracy masakra mial miec wolne ale jak zwykle musi wszytskich zastepowac a jak on potrzbuje wolnego to zawsze problem... wrrr.
ja to te wszytskie ubranka ktore mam to przykladalam sobie jedno do 2giego i tak poukladlaam je rozmiarami i faktycznie niektore 56 = 0-3 wiec nie ma zasady, jak upiore te ciuszki to jeszcze raz bede tak ukladac i potem bede wyjomwac tylko z szafki rozmiarami a i mam zamiar podzielic sobie jeszcze na dzinne i nocne pajace - bo te ktore kupowalam w lumpkach to sa raczej takie malo strone bez aplikacji i widac ze uprane kilka razy wiec bede je zakladac maluszkowi na noc jemu bedzie wygodniej a gladkich spac a na wizyte u babci pojedzie ubrany np w tygryska :)

a z tym moczem to ja sie musze teraz pilnowac bo w nocy tez 3-4 wizyty mam w wc i teraz jak kicham a czuje ze pecherz pelny to tez moglabym kilka kropel puscic.... wracam do lozka bo fatalnie sie czuje
milego

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :-)

...............na wszystkich napewno nie zostanę... :sorry::sorry:

Ajako jak Matka Polka to jeszcze ze dwoje by się przydało ;-)

o nieeee ja juz podziekuje, ale jak to mowia nigdy nie mow nigdy:-D moj maz wczoraj jak zobaczyl te wszystkie szmatki i akcesoria jakie dostalam od sis + to co juz mamy to stwierdzil (z taka niewinna minka); w sumie szkoda, ze nie mozemy miec trzeciego dziecka! :szok: a jeszcze do niedawna mowil; och jak dobrze, ze to juz nasza ostatnia ciaza:-D

kochana,a Ty nie masz lezec przypadkiem? gdzie sie na te zajecia wybierasz??:szok:

a czemu, jesli mozna spytac, nic nie kupujesz jeszcze? to z przesadow wynika czy jak?

o woda na kawe, z/w

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry