Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hihi ale mu powiedzialam ze trzeciej ciazy to js juz nie przeleze ,pierwsza bezkonfliktowa a final wiadomy, druga jeszcze sie nie skonczyla a juz 3 razy plazowalam w szpitalu wiec trzecia to chyba bym musiala sobie miehsce w szpitalu wykupic o nie za stara na te numery jestem!!!

ja tez tak mowie,ze za stara juz jestem na 'takie' numery hehehe

a czemu nie mam rzeczy kupionych... jak chciałam kupować to każdy gadał mi, że za wcześnie (wtedy ładowałam kasę w ubranka, żeby cicho siedzieli to niekoniecznie widzieć muszą) a teraz jak jest czas na kupowanie ja ledwo jadę na debecie - na budowie skumulowały się wydatki i niestety połknęło to moją i M pensję... ale za 2 tygodnie jak wpłynie moja wszystko co poza debetem zostanie wydaję od ręki na Małą (jeśli będę jeszcze w stanie chodzić i to zrobić
) i potem pensja M w tym miesiącu też w 3/4 części idzie na Zuzankę i mam nadzieję, że wszystko prócz wózka kupione zostanie... a tu ciągle coś po drodze wypada do kupienia... a to szpital... a to niezapowiedziana wizyta u gin i tak cały czas... a kasy brak 

mi na szczęście zabraniają w domku z łóżka wychodzić i wszyscy robią wszystko za mnie ale jakbym miała obiad robić to mój M by też makaron jadł 

teraz trza podniesc 4 litery i cos porobic... w planach na dzis sprzatniecie lazienki, pranko, dokonczyc odkurzanie bo wczoraj tylko gore machnelam, umyc podloge rowniez tylko na dole i troszke poprasowac....... ale wpierw ide zrobic herbatke i zjesc jakas kanapke