Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziękuję za życzenia, też jestem dobrej myśli, bo odpukać dzisiaj nic skurczowego się nie dzieje oczywiście zostałam nafaszerowana nospą i innymi shitami, więc pewnie żaden skurcz niema szans
Kindziu, dziękuję :-), szwagierka ma termin na połowę czerwca, między nami 14 tc różnicy, więc niewiele. Teraz mieszkamy dość blisko siebie, niestety w okolicach kwietnia wyprowadza się z Warszawy do Sanoka (to prawie 500 km)
kindzia pudła nie ma w tej sali, ale mam internet, więc wszystko wiem, zresztą przyjęli mnie dziś o 15, a do tego czasu byłam w domu, więc póki co nie wypadłam z obiegu grunt, że mi podadzą sterydy i to najważniejsze, a poza tym zlecił mi doktor badania, więc może cośtam mi porobią, bo już mnie wieczorem ostrzegali
Kindzia, szwagierka wyprowadza się nie ja. Oni (mój mąz i szwagierka) pochodzą z Sanoka, więc na czas macierzyńskiego, wraca do swojego domku rodzinnego, jej- prawie mąż też na czas wakacji może sobie pozwolić na pobyt tam. Mi dobrze w Warszawie :-) i się nie ruszam.