Dzien dobry!
ja wczoraj jak sie w koncu ruszylam to wysprzatalam sobie na lux łazieneczke, na obiad tak jak radzilyscie- spagetti i jeszcze bym cos wiecej robila, ale jechalam na wizytacje do przyjaciolki do szpitala.
bozeeee wiecie co ja sie boje...boje sie normalnie takiego maluszka, mala niby 3, 7 kg, a to takie malenkie, nawet jej nie dotknelam, a co gorsza, az wstyd sie przyznac....ale jakos nie poczulam jakiegos takiego rozanielenia, wzruszenia tylko wlasnie strach

nie wiem co to bedzie, a to przeciez to moje drugie dziecko....jestem nienormalna??
a w tym szpitalu lipa na calego; podobno straszna bieda, juz nawet pieluszek nie daja, kiedys dawali po 5 szt na dzien, nawet sie pytaly mojej kumpeli czy nie ma swoich ciuszkow dla malej, bo maja deficyty, masakra jakas!
no i to pieprzone ich dokarmianie, tak napoily ta mala, ze az zygala normalnie mlekiem takim przetrawionym, a z cycka nie chce w ogole, sutki juz pozarte, tez nic nie leci, a ze smoczka z tego kupnego mleka to leci zajebiscie....
masakra tez bedzie z tym karmieniem:-( moja kumpela juz zalamana i placze:-(
pozniej bylismy u znajomych na kawie do wieczora, pozno wrocilismy.
dzis wlasnie rozlozylam deske i bede prasowac....te malenkie ciuszki juz wiem, ze musza byc takie malenkie, tzn. przypomnialo mi sie, ze musza byc takie malenkie
Angel- pieknie wygladaliscie, tez sie normalnie wzruszylam, zawsze z reszta sie wzruszam na slubach heheh
i to racja; kamera Cie kocha, bardzo ładna jestes!
Amandla- to dobrze,ze Cie polozyli i podaja te sterydy na plucka, lepiej chuchac na zimne! uwazaj na siebie, wypoczywaj, trzymam kciuki! fajnie masz z tym lapem w szpitalu.
monika- przegibane z ta szkola, nie wiem jak dajesz rade tam wysiedziec, podziwiam Cie, serio! ja bym juz nie dala rady, ide do kumpeli to po 30 min juz leze na jej kanapie
vill- chwalic mi sie zakupami!
Kasiurek- jak tam u Was? to juz nie da rady sie kawkowac, co? moze w szpitalu nam sie uda hehehe, widzialam, ze tam maja czajniczek do ogolnego uzytku, tam na tym pietrze po porodzie. a oblozenie w tym szpitalu

full na kazdej sali!
milego dnia laski!!