Bozienka24
Fanka BB :)
tunia hahaha pojadlas sobie przynajmniej '??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mam nadzieję, że rzecznik w końcu ruszy sprawę - ale ja tez jestem za tym, żeby opisać sytuacje i wysłać do centrali firmy 

będe dlaczego mam płacić za coś co oni muszą naprawić albo wymienić
ja to mówię wiecznie coś nie tak,już człowiek się cieszy,że z maluszkiem wszystko ok że rośnie już planuję co dokupić,co jeszcze nam brak,przemeblowanie małe w domu,a tu o wiecznie coś nie tak:-( i za co??
Czesc dziewczynki
Wczoraj gdzies kolo godziny 12 w nocy nalecialo mnie na kopytka i wiecie co robilam kopytka o 12 w nocy![]()

mi się nie chce sterczec przy garach, ale z chęcią bym zjadła... może się dam przekonać...Czesc dziewczynki
Wczoraj gdzies kolo godziny 12 w nocy nalecialo mnie na kopytka i wiecie co robilam kopytka o 12 w nocy![]()
Miska a Tobie gdzie suwaczki wcięłopowodzenia w walce o naprawę pralki ;-) teraz tak robia sprzęty, żeby 2 lata gwarancji wytrzymały, a potem się psują, do tego serwisy tyle sobie liczą za naprawę, że bardziej opłaca sie nowy sprzęt kupić
![]()