reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
dziewczyny a propos jedzenie dajcie fajne przepisy na szybkie i łatwe dania. Bo nie mam pomysłu na obiad. Może byc np jakis makaron z czymś. (to w odpowiednim dziale)
Ja zaraz ide zaniesc mocz do badania żeby było na wtorek. No i do pracy. :( Nie chce mi sie, do tego musze w pracy przeprosic bo mnie wczoraj poniosło i zrobiłam awanture, po czym poszam o 11 do domu. Awantura ich nie dotyczyła. Ale nie koniecnie koleżanki musiały byc świadkiem mojej telefonicznej awantury z domem, w której co drugie słowo było neicenzuralne i krzyczałam bardzo głośno :( Wstyd mi bardzo ale zostałam całkowicie wyprowadzina z równowagi.
cóż mi pozostało :( iśc..... wyjścia nie mam
Myślcie o mnie ciepło, żebym miała lepszy dzień niż wczoraj. Bo maluszek ma już dośc stresów. :(

witam was :) miska ja bym dzwonila bezposrednio do producenta a pralke jezeli jest gwarancja muszza ci przyjac niemaja wyjscia takie jest prawo wiec znimi tez sie kluc.Widze ze sikanie nocne nietylko mnie meczy ;) ja wtaje 2 razy w nocy i rano rowniez biegne do wc ;)ivi trzymam kciuki zeby wizyta sie udala :) ivi trzymam kciuki zeby wizyta sie udala angel za ciebie tez :) a ja sie jutra niemoge doczekac sie ten dzien bedzie ciagnol jeszcze pogoda do.... przydka niby sloneczko sie przebija ale wieje

Hej
Fajny przepis na imbirowe cudo lecznicze ... konieczni muszę wypróbować ... Bardzo zmienia smak herbaty ??
Można podawać dziecku ??
Ja czasem robię herbatki ziołowe z imbirem ( przyprawą ) a czasem dodaję do zupy :tak:

MIska kiepsko wyszło z pralką . A dlaczego serwisant kazał Ci zapłacić ?? Czasami tak się dzieje jeśli gwarancja czegoś nie obejmuję lub naprawa jest powodowana winą klienta :dry:

Hej
Fajny przepis na imbirowe cudo lecznicze ... konieczni muszę wypróbować ... Bardzo zmienia smak herbaty ??
Można podawać dziecku ??
Ja czasem robię herbatki ziołowe z imbirem ( przyprawą ) a czasem dodaję do zupy :tak:

MIska kiepsko wyszło z pralką . A dlaczego serwisant kazał Ci zapłacić ?? Czasami tak się dzieje jeśli gwarancja czegoś nie obejmuję lub naprawa jest powodowana winą klienta :dry:

bo to taki typ człowieka że się nie zna tylko kasę by chciał za nic,nie do przesady,po za tym nie sprawdził jej,nie nastawił na pranie,a powinien to zrobić,ja jej nie zepsułam,ona już szwankowała od poczatku tylko trafił się serwisant be pojęcia jakiegokolwiek o tym co jest w niej nie tak,gdyby była dobra to by się nie zepsuła,a wada tkwi w niej od początku

Bozienka niby serwis kontaktował się z producentem,ale jak jest reklamacja powinni przyjechać i sprawdzić sprzęt,na jakiej podstawie stwierdzili że nie należy mi się uznać reklamacji,no zobaczymy co wymyśli rzecznik powiedział,że dziwne to ich pismo jest i to że nikogo u mnie nie było,a że nie zapłaciłam to też dobrze zrobiłam

Ostatnia edycja:
miska pewnie walcz o swoje a co :) znimi trzeba ostro bo zawsze sie chca wymigac

będe dlaczego mam płacić za coś co oni muszą naprawić albo wymienić
ja to mówię wiecznie coś nie tak,już człowiek się cieszy,że z maluszkiem wszystko ok że rośnie już planuję co dokupić,co jeszcze nam brak,przemeblowanie małe w domu,a tu o wiecznie coś nie tak:-( i za co??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry