reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Tak czytam Wasze posty ( zaległe:) i nabrałam wielkiej ochoty na brownie! Tylko rozsądek mnie powstrzymuje od rozczyniania wypieku:D straszny mam apetyt w ciąży, resztkami rozsądku nie doprowadziłam się jeszcze do nadwagi, ale nie wiem co będzie dalej, ale chyba czeka mnie mega odchudzanie na wiosnę:)

edit:
Tunia śliczna sukienka, moim zdaniem pasują do niej kontrastujące kwiaty i to mocny kontrast:) czy będziesz miała też ciemny pasek?
Jesli będziesz miała ciemny pasek, ja bym w wiązance umieściła jakiś ciemniejszy akcent, np. ciemny środek kilku kwiatków tak jak tutaj:
blossom2.jpg ,1.jpg,jan5.jpg

albo bukiet retro, będzie pasował do koronki:)
flosy2.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Pinula t kwiatki to kalie ;-)
Śliczne bukiety

Ja wróciłam od laryngologa , uszy takie se , ale to chyba już ich urok po tych wszystkich zapaleniach bo słuch w porządku i badanie spyrometrem też ok .
UFFFFF

Mamicurina
witaj
kolejna z trudnym nickiem :-D

witam sie dziewczynki ja po wizycie szczesliwa jak niewiem :) moje slodkosci rosnie jak na drożdżach :) ale opisik w odpwoiednim dziale, i jets jeszcze jeden problem :( termin mi sie przesunol na luty :( i to juz ktorys raz wiec chyba bede lutowka a tak was niechce opuszczac moge zostac :-) ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry