reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
MaMicurina witaj , rzeczywiście skomplikowany nick;D
Bozienka, super,że wszystko okej, ja kolejne usg mam dopiero za miesiąc, już się nie mogę doczekać, bo wtedy poznamy płeć:D i ani się waż stąd zmykac do lutówek;D

Tunia, odnośnie kwiatów, wkleiłam fotki na poprzedniej stronie:)
widzę, że mieszkamy niedaleko siebie, bo ja jestem w Lublina;)

MaMicurina, genetyczne wygląda tak samo jak normalne, tylko lekarz sprawdza przezierność karku, kości nosa, długośc kości udowej, wygląd mózgu i takie tam, ale nie wiem czy nie za wcześnie się wybierasz na to USG, bo ja byłam w 11 tyg i 4 dniu i lekarz powiedział, że to jest tak najwcześniejszy możliwy termin, żeby takie usg robić by było wiarygodne. Czy lekarz Ci zalecił iśc właśnie teraz na usg?

MaMicurina, genetyczne wygląda tak samo jak normalne, tylko lekarz sprawdza przezierność karku, kości nosa, długośc kości udowej, wygląd mózgu i takie tam, ale nie wiem czy nie za wcześnie się wybierasz na to USG, bo ja byłam w 11 tyg i 4 dniu i lekarz powiedział, że to jest tak najwcześniejszy możliwy termin, żeby takie usg robić by było wiarygodne. Czy lekarz Ci zalecił iśc właśnie teraz na usg?
nie nie...na genetyczne za 2 tyg

aaaa no to luzik:D myślałam , że już teraz się wybierasz:)
Tunia, ja osobiście, jesli bym miała brać ślub jesienią wybrałabym wiązankę w ognistych kolorach, z liśćmi dębu , jarzębiną, taką typowo jesienno-sezonową, w kolorze płomiennej czerwieni, pomarańczy i bakłażana, ale ja generalnie jestem zwolenniczką sezonowych klimatów, zwłaszcza sezonowego jedzenia:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry