reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kasiulka ale czad z tym baby shower Ci koleżanki zrobiły, a prezenciki super :-)

Mini
biedny ten Twój Borysek, ciągle coś, zdrówka dla Tygryska

Kadza ja prezentu chyba nie robię, bo mam pustkę w głowie. Myśleliśmy czy nie iść do kina ale to też takie oblatane, wszyscy do kina chodzą więc nie wiem. Może ubierzemy się ładnie i pójdziemy na jakąś romantyczną kolację do fajnej restauracji? Nie wiem jeszcze

Angel ból zęba w ciąży. Masakra, przechodzilam to i okazalo sie, ze zab jest do leczenia kanalowego. Teraz chodze do dentysty, zrobila mi tego zeba tak aby tylko nie bolal, a po porodzie musze rentgen tego bolacego zrobic.
Przy okazji okazalo sie, ze wiecej mam do leczenia wiec mnie zapisala i do porodu bede chodzila regularnie
Cale szczescie dentysty ja sie wcale nie boje, a wrecz lubie chodzic

Vill poprasowane

Atan
jestes. Amelka jeszcze w brzuszku

reklama
Hej :)

Ivi- dużo zdrówka! Oby Cię szybko choróbsko opuściło.

Angel- łączę się w bólu! Mój ząb od kilku dni też szaleje. Na razie się nie daje ale coś czuję, że długo nie wytrzymam.

Kasiulka - ale fajne prezenty! W ogóle super niespodzianka.

Vill- O matko, ale Cię kicia urządziła. Niech się szybko oko wygoi! Aż mnie ciarki przeszły na samą myśl o szwach.

Mini- biedny Borysek! Niech szybciutko zdrowieje!

Ja od 5 na nogach. Nie mogłam spać :/ Chyba zaraz skoczę do wyrka trochę odespać.
Dziś skończyliśmy 36 tydzień :D Coraz bliżej :D

atomówka dobrze że zajęłaś się zębami ... łatwo to zaniedbać a potem dużo ból i kasy schodzi ... Jesteś chyba jedyną osobą która lubi chodzić do dentysty :-D

Marusia pewnie że się połóż ... Ja sama bym chętnie się wyłożyła ale mam taką czteroletnią przesłodką przeszkodę :-)

Kurcze , ostatnio Idka mało się rusza ... mam nadzieję że to kwestia tego że ja jestem aktywniejsza , ale jak tak nadal będzie to może w następnym tygodniu wybiorę się na KTG ....

Bozienka jak Kornlecia ??? Przeszedł jej ten katar ??

Mini, mój Grześ ostatnio też mniej ruchliwy, trochę mnie to martwi, uspokajam się sama, że ma mniej miejsca itd.

No właśnie nie wiem czy ilość miejsca ma znaczenie . Wydaje mi się że im mniej miejsca tym bardziej dziecko powinnam czuć a nie na odwrót :dry:
A do tej pory była mega ruchliwa - więc ma dość niezły temperament :tak:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry