Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A za dnia nia plukalam tylko juz w najgorszych momentach psikalam kroplami..a co teraz.. No martwi mnie uzywanie tych kropel no
:-
Czy wy to ogarniacie?? Musial jechac gdzie indziej i poprost juz bez gadania wziac te doslownie zakichane krople. A mowa o zwyklych wlasnie na bazie oxymetanozolinu jak kazde krople do nosa. _Lina głupolu nie czytaj, nie wolno tam zaglądać bo będziesz się niepotrzebnie stresowała nu nu nu !![]()
Lina szalona kobieto nie czytaj takich rzeczy przed porodem, a skoro juz poczytałaś to pamietaj nigdy nie jest ani tak źle ani tak dobrze jak piszą i tego sie trzymajmy szanowne Panie.Damy radę.
Lina wariatko![]()

M jak wróci będzie musiał sam sobie piec bo ja się z łóżka nie sturlam 

ale powiem Wam , że nigdy mi tak dobra jeszcze nie wyszła - bylebym nie zaczęła dziś rodzić - sos czosnkowy sobie zrobiłam ( taki prawdziwy :-)) i głupio by było doktorkowi i położnej czosnkiem chuchać 

łe jakie slicznosci!!!!:-)ja już po usg i w domku
zdjęć z baby shower nie mam, bo to była niespodzianka i nie miałam aparatu, koleżanki też nie miały, zrobiłam tylko zdjęcie prezencikówZobacz załącznik 434976
głupio by było doktorkowi i położnej czosnkiem chuchać![]()

Kto ma jakiś prosty pyszny przepis na pizze niech wrzuci .