Bozienka24
Fanka BB :)
atan hm to juz jej duzo niezostalo
eghh ktora zrobi teraz niespodzianke dzidizusiem ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No właśnie nie wiem czy ilość miejsca ma znaczenie . Wydaje mi się że im mniej miejsca tym bardziej dziecko powinnam czuć a nie na odwrót
A do tej pory była mega ruchliwa - więc ma dość niezły temperament.
:-)
znów do żelazka nie dotarłam (to już przestaje być śmieszne); na usprawiedliwienie mam, że poskładałam całą stertę pieluch tetrowych, poskładałam nasze pranie (i kolejną pralkę nastawiłam
skąd tyle tego
) i podłogi umyłam, bo przez ten pseudo śnieg już nie wyglądały. A potem szybki obiad i wyjazd, więc nie było sensu włączać żelazka. Ale jutro już OBIECUJĘ (a obietnica u mnie rzecz święta).
brewa zrobiona, grzywe sie ciachlam, naprostowalam hary i normalnie wyszlam do ludzi....tzn. do hipermarketu
normalnie bym sie nie ruszala z chalpy na krok, ale ze juz taka na łądnie zrobiona bylam, to sie ubralam i pojechalam, zreszta musialam kupic Julce nowe kapciuchy do przedszkolka, choc na mojego zakupowo narzekac nie moge, to wolalam pojechac z nimi i wybrac....no wiadomo-matka decydent