kamilaedi
Fanka BB :)
dziendobry dziewczyny :-)
pedzicie z tym pisaniem ciezko was nadgonic ;-)
bozienka - nie denerwoj sie, nie przejmuj gadem... najwazniejszy jest twoj spokoj...
miska- nie zazdrosze tego prania, a rodzinke tez fajna - ja mam podobnego ojca, w zasadzie chyba raczej powinnam powiedziec mialam bo nie rozmawial ze mna od 4 czy 5 lat
Aadka- ja uzywam zwyklej oliwki dla dzieci, i myje sie naturalna gabka, gdzies czytalam, ze dobrze dla skory jest myc sie taka

ja juz po zakupkach, dzis zbuntowalam sie - nie robie obiadu- kupilam pizze dla meskiego grona a dla siebie brokuly
pedzicie z tym pisaniem ciezko was nadgonic ;-)
bozienka - nie denerwoj sie, nie przejmuj gadem... najwazniejszy jest twoj spokoj...
miska- nie zazdrosze tego prania, a rodzinke tez fajna - ja mam podobnego ojca, w zasadzie chyba raczej powinnam powiedziec mialam bo nie rozmawial ze mna od 4 czy 5 lat
Aadka- ja uzywam zwyklej oliwki dla dzieci, i myje sie naturalna gabka, gdzies czytalam, ze dobrze dla skory jest myc sie taka

ja juz po zakupkach, dzis zbuntowalam sie - nie robie obiadu- kupilam pizze dla meskiego grona a dla siebie brokuly
Ostatnia edycja:

No rozumiem, ze dla osob postronnych wyczucie przez brzuch moze byc w pozniejszym czasie przez tuszę, ale wkoncu co innego odczucie "wewnetrzne" mamy.. Czucie ruchow to czucie jak to same mowicie jakby na poczatku ktos paluszkiem lekko pukal od srodka- i czuje sie to wlasnie tak "od środka" a nie na skórze ... Nie wiem jak to ubrac w slowa hehe moze ktos zrozumie ;-)
Ale dwa razy zdarzylo mi sie cos dziwnego w tym tygodniu
Dopiero po tym uderzeniu goraca zrozumialam co je spodowalo.. No i dwa dni pozniej podobnie o tej samej porze.